Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0128
  • Stadion: Mirinda Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3080
Mirinda WKS Wawel Kraków
Normal Tactiek OST
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 57.9
poor Schieten outstanding
poor Passen formidable
poor Verdedigen good


3e minuut.
Găină probeert naar een medespeler te passen. Ayla is nu in balbezit. Ayla geeft een hoge lob. Brunese rent richting de bal. Brunese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kuisma rent richting de bal. Kuisma probeert naar een medespeler te passen. Brunese rent richting de bal. Brunese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:1

7e minuut.
Găină geeft een hoge lob. Brunese heeft problemen om de bal te vangen. Brunese probeert naar een medespeler te passen. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla draait met de bal, schiet en ... Marcinek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Głodowski geeft een hoge lob. Caravati kopt de bal weg. Ayla rent richting de bal. Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kuisma geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:2

11e minuut.
Niewczas is nu in balbezit. Găină verovert de bal door een tackle van achteren. Găină met een sublieme pass. Ayla is nu in balbezit. Ayla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński speelt de bal door. Kuisma geeft de bal voor. Ayla springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kahraman met een sublieme pass. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński geeft een hoge lob. Ayla springt en kopt de bal. Marcinek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:3

18e minuut.
Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budnicki. Brunese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kahraman met een snel genomen vrije trap. Ayla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Caravati probeert naar een medespeler te passen. Găină speelt de bal door. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla draait met de bal, schiet en ... Marcinek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:4

20e minuut.
Dzierżyński probeert naar een medespeler te passen. Budnicki rent richting de bal. Brunese verovert de bal door een tackle van achteren. Brunese haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ayla de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla passt de bal in één keer door. Niewczas rent richting de bal. Ayla verovert de bal door een tackle van achteren. Ayla geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Brunese rent richting de bal. Brunese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński geeft de bal voor. Głodowski kopt de bal weg. Kuisma geeft de bal voor. Brunese springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kahraman zal de hoekschop nemen. Brunese springt en kopt de bal. Daar is Głodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayla rent richting de bal. Ayla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:5

32e minuut.
Kahraman met een sublieme pass. Ayla probeert naar een medespeler te passen. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:6

33e minuut.
Brunese is nu in balbezit. Sepioł onderschept slim de pass. Ayla onderschept slim de pass. Kuisma rent richting de bal. Kuisma haalt uit met een fantastische trap. Paal! Marcinek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla schiet op doel. Marcinek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:7

36e minuut.
Găină probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caravati de bal. Caravati geeft de bal voor. Brunese is nu in balbezit. Brunese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kivkucāns geeft een lange en hoge pass. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ayla de bal. Ayla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marcinek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kuisma passt de bal zonder na te denken. Brunese rent richting de bal. Brunese geeft een hoge lob. Ayla probeert de bal met de borst te controleren. Ayla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:8

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marcinek met een harde bal richting middenveld. Kuisma kopt de bal weg. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:9

43e minuut.
Sepioł rent richting de bal. Sepioł passt de bal in één keer door. Czoska is nu in balbezit. Brunese onderschept slim de pass. Brunese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirinda 91%, WKS Wawel Kraków 9%.
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:9

47e minuut.
Kuisma probeert naar een medespeler te passen. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla passt de bal zonder na te denken. Brunese is nu in balbezit. Brunese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:10

49e minuut.
Katsamanis passt de bal met de wreef. Kuisma probeert naar een medespeler te passen. Brunese rent richting de bal. Ayla is nu in balbezit. Ayla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:11

51e minuut.
Kahraman passt de bal in één keer door. Katsamanis rent richting de bal. Katsamanis passt de bal met de wreef. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Marcinek met een sublieme pass. Caravati kopt de bal weg. Găină rent richting de bal. Găină geeft een hoge lob. Brunese maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Dzierżyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Líšnický geeft de bal voor. Kahraman kopt de bal weg. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese geeft een hoge lob. Marcinek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ayla is nu in balbezit. Ayla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:12

59e minuut.
Katsamanis rent richting de bal. Katsamanis passt de bal zonder na te denken. Kahraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman geeft de bal voor. Ayla geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oligati komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kuisma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuisma passt de bal in één keer door. Găină rent richting de bal. Găină geeft de bal voor. Oligati krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Niewczas rent richting de bal. Găină verovert de bal door een tackle van achteren. Găină speelt de bal door. Ayla rent richting de bal. Ayla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oligati rent richting de bal. Oligati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:13

66e minuut.
Kuisma geeft een hoge lob. Marcinek probeert naar een medespeler te passen. Kuisma kopt de bal weg. Oligati rent richting de bal. Oligati schiet op doel. Marcinek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ayla geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuisma de bal. Oligati rent richting de bal. Oligati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Ayla is nu in balbezit. Głodowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ayla raakt geblesseerd tijdens het duel. Głodowski speelt de bal door. Oligati kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Marcinek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:14

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kobylaniec komt het veld opgelopen. Helios komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Oligati rent richting de bal. Oligati passt de bal zonder na te denken. Chyliński speelt de bal door. Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:15

72e minuut.
Sepioł met een sublieme pass. Dzierżyński heeft problemen om de bal te vangen. Dzierżyński passt de bal zonder na te denken. Oligati rent richting de bal. Oligati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marcinek trapt de bal weg van het doel. Găină kopt de bal weg. Helios heeft problemen om de bal te vangen. Helios schiet op doel. Marcinek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Găină geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oligati heeft problemen om de bal te vangen. Kuisma is nu in balbezit. Kuisma geeft de bal voor. Paal! Helios is nu in balbezit. Helios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:16

75e minuut.
Melo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Melo passt de bal met de wreef. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină speelt de bal door. Helios rent richting de bal. Helios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină onderschept slim de pass. Găină met een sublieme pass. Helios rent richting de bal. Helios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Klekowski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Melo kopt de bal weg. Oligati rent richting de bal. Oligati passt de bal met de wreef. Klekowski geeft de bal voor. Helios maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati draait met de bal, schiet en ... Marcinek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:17

81e minuut.
Sepioł heeft problemen om de bal te vangen. Czoska is nu in balbezit. Helios verovert de bal door een tackle van achteren. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Melo geeft de bal voor. Oligati kopt de bal weg. Helios probeert de bal met de borst te controleren. Helios draait met de bal, schiet en ... Paal! Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:18

86e minuut.
Oligati verovert de bal door een tackle van achteren. Oligati draait met de bal, schiet en ... Găină heeft problemen om de bal te vangen. Găină geeft een hoge lob. Oligati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:19

88e minuut.
Niewczas met de inworp. Czoska is nu in balbezit. Găină verovert de bal door een tackle van achteren. Helios rent richting de bal. Helios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Marcinek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Chyliński is nu in balbezit. Chyliński passt de bal met de wreef. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios rent richting de bal. Helios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirinda 79%, WKS Wawel Kraków 21%.
Mirinda - WKS Wawel Kraków 0:19