Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Podhale Nowy Targ Chelsea FC
Normal Tactiek Taktyka 1.1
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 45.6
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Koszut passt de bal met de wreef. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal met de wreef. Daar is Peltzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peltzer haalt uit met een fantastische trap. Litkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rychter kopt de bal weg. Klungelig pakt Peltzer de bal. Garjelea speelt de bal door. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter draait met de bal, schiet en ... Litkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Variaş kopt de bal weg. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips passt de bal zonder na te denken. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sőreg kopt de bal weg. Koszut heeft problemen om de bal te vangen. Achim probeert naar een medespeler te passen. Rudeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Peltzer rent richting de bal. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Peltzer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fryzjer de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Berzaín is nu in balbezit. Berzaín met een sublieme pass. Achim probeert naar een medespeler te passen. Rudeţ rent richting de bal. Rudeţ geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dante rent richting de bal. Dante passt de bal zonder na te denken. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer haalt uit met een fantastische trap. Litkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Chelsea FC 0:1

27e minuut.
Brzeziński speelt de bal door. Sőreg speelt de bal door. Achim rent richting de bal. Achim schiet op doel. Na een snelle pass probeert Depcik de bal onder controle te krijgen. Hyży verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Podhale Nowy Targ - Chelsea FC 1:1

30e minuut.
Achim rent richting de bal. Koszut onderschept slim de pass. Koszut passt de bal met de wreef. Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer draait met de bal, schiet en ... Litkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dante zal de hoekschop nemen. Lantz kan de bal niet met de borst controleren. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Philips verovert de bal door een tackle van achteren. Philips geeft de bal voor. Peltzer kopt de bal weg. Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Chelsea FC 1:2

37e minuut.
Garjelea passt de bal in één keer door. Sőreg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sőreg met een sublieme pass. Achim is nu in balbezit. Achim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Podhale Nowy Targ 57%, Chelsea FC 43%.
KS Podhale Nowy Targ - Chelsea FC 1:2

46e minuut.
Atanasiu komt het veld opgelopen. Matys komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hyży trapt de bal weg van het doel. Garjelea kopt de bal weg. Rădescu heeft problemen om de bal te vangen. Rychter is nu in balbezit. Rychter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garjelea rent richting de bal. Garjelea passt de bal in één keer door. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rădescu kopt de bal weg. Brzeziński probeert de bal aan de voet te houden. Garjelea probeert naar een medespeler te passen. Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Chelsea FC 1:3

56e minuut.
Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal met de wreef. Philips probeert naar een medespeler te passen. Peltzer rent richting de bal. Peltzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Philips rent richting de bal. Philips passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peltzer de bal. Peltzer draait met de bal, schiet en ... Lantz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Chelsea FC 1:4

64e minuut.
Garjelea probeert naar een medespeler te passen. Philips is nu in balbezit. Philips passt de bal zonder na te denken. Peltzer heeft problemen om de bal te vangen. Garjelea probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Peltzer is nu in balbezit. Peltzer passt de bal met de wreef. Rădescu is nu in balbezit. Rychter verovert de bal door een tackle van achteren. Rychter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Hyży met een harde bal richting middenveld. Philips kopt de bal weg. Peltzer rent richting de bal. Peltzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fryzjer verovert de bal door een tackle van achteren. Fryzjer geeft de bal voor. Inworp. Dante met de inworp. Rychter geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dante passt de bal met de wreef. Philips is nu in balbezit. Philips met een sublieme pass. Peltzer rent richting de bal. Peltzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Chelsea FC 1:5

80e minuut.
Noronha komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Atanasiu verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasiu geeft een lange en hoge pass. Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter is nu in balbezit. Rychter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Podhale Nowy Targ 56%, Chelsea FC 44%.
KS Podhale Nowy Targ - Chelsea FC 1:5