Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liviola Chelsea FC
451 Tactiek Taktyka 1.1
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 38.1
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Milanowski geeft de bal voor. Garjelea speelt de bal door. Klungelig pakt Peltzer de bal. Peltzer haalt uit met een fantastische trap. Kostecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:1

3e minuut.
Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa met een sublieme pass. Kisiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer onderschept slim de pass. Peltzer draait met de bal, schiet en ... Kostecki bokst de bal weg.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kostecki met een harde bal richting middenveld. Garjelea kopt de bal weg. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:2

20e minuut.
Bot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koszut met een sublieme pass. Kuzera geeft een hoge lob. Peltzer rent richting de bal. Peltzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Koszut verovert de bal door een tackle van achteren. Koszut speelt de bal door. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer schiet op doel. Kostecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:3

27e minuut.
Milanowski rent richting de bal. Milanowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kufa de bal onder controle te krijgen. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer haalt uit met een fantastische trap. Kostecki bokst de bal weg.

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kostecki niet meer kan verder spelen. Korsak komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan geeft een hoge lob. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer draait met de bal, schiet en ... Korsak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:4

41e minuut.
Bot met de inworp. Peltzer speelt de bal door. Garjelea speelt de bal door. Rychter rent richting de bal. Rychter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szmatan geeft de bal voor. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal in één keer door. Rychter rent richting de bal. Rychter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Atanasiu komt het veld opgelopen. Matys komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liviola 73%, Chelsea FC 27%.
FC Liviola - Chelsea FC 0:4

47e minuut.
Dulanowski geeft de bal voor. Özbakan is nu in balbezit. Özbakan geeft de bal voor. Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:5

53e minuut.
Dulanowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dante met de inworp. Rychter rent richting de bal. Rychter draait met de bal, schiet en ... Korsak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Garjelea speelt de bal door. Peltzer heeft problemen om de bal te vangen. Milanowski rent richting de bal. Peltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Peltzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dante passt de bal zonder na te denken. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea geeft de bal voor. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kuzera passt de bal zonder na te denken. Bot is nu in balbezit. Bot probeert naar een medespeler te passen. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Milanowski de bal onder controle te krijgen. Peltzer rent richting de bal. Peltzer haalt uit met een fantastische trap. Korsak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:6

65e minuut.
Dante met een snelle inworp. Garjelea rent richting de bal. Garjelea met een sublieme pass. Peltzer rent richting de bal. Peltzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:7

66e minuut.
Garjelea speelt de bal door. Bot is nu in balbezit. Bot probeert naar een medespeler te passen. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Peltzer is nu in balbezit. Peltzer passt de bal zonder na te denken. Daar is Rychter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Dante passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Szmatan de bal onder controle te krijgen. Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer draait met de bal, schiet en ... Milanowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea passt de bal in één keer door. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:8

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noronha komt het veld opgelopen. Bot met de inworp. Peltzer rent richting de bal. Peltzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:9

78e minuut.
Dante met een sublieme pass. Rychter is nu in balbezit. Rychter passt de bal met de wreef. Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea passt de bal met de wreef. Kisiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Peltzer haalt uit met een fantastische trap. Korsak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:10

82e minuut.
Koziorzębski probeert naar een medespeler te passen. Bystrowski heeft problemen om de bal te vangen. Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rychter rent richting de bal. Rychter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kufa probeert de bal aan de voet te houden. Rychter verovert de bal door een tackle van achteren. Dulanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rychter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peltzer neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:11

89e minuut.
Doeltrap. Korsak trapt de bal weg van het doel. Özbakan kopt de bal weg. Peltzer heeft problemen om de bal te vangen. Peltzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liviola - Chelsea FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liviola 85%, Chelsea FC 15%.
FC Liviola - Chelsea FC 0:12