Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie-Sosnowiec TOYOT F.C.
Try Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 22.4
very good Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen poor


5e minuut.
Cioropina verovert de bal door een tackle van achteren. Rajos speelt de bal door. Puerta rent richting de bal. Puerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - TOYOT F.C. 1:0

8e minuut.
Rajos probeert naar een medespeler te passen. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal in één keer door. Puerta is nu in balbezit. Puerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - TOYOT F.C. 2:0

10e minuut.
Wojdyga kopt de bal weg. Knioła is nu in balbezit. Ruzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruzo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ruzo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacConnell de bal. MacConnell speelt de bal door. Puerta is nu in balbezit. Puerta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Kuzynków is nu in balbezit. Rajos geeft de bal voor. Matheson speelt de bal door. Puerta probeert de bal met de borst te controleren. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rołka heeft problemen om de bal te vangen. Matheson is nu in balbezit. Matheson passt de bal met de wreef. Puerta is nu in balbezit. Puerta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chery is nu in balbezit. Chery geeft de bal voor. Matheson kopt de bal weg. Puerta rent richting de bal. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rajos rent richting de bal. Rajos passt de bal zonder na te denken. Matheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Matheson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matheson geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Traplya is nu in balbezit. Traplya probeert naar een medespeler te passen. Puerta rent richting de bal. Puerta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Matheson geeft de bal voor. Puerta kopt de bal weg. Koczko heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Traplya neemt de hoekschop. Uciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Puerta rent richting de bal. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - TOYOT F.C. 3:0

41e minuut.
Wijas geeft een hoge lob. Puerta is nu in balbezit. Kuzynków rent richting de bal. Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kapera rent richting de bal. Matheson verovert de bal door een tackle van achteren. Matheson passt de bal zonder na te denken. Puerta is nu in balbezit. Puerta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - TOYOT F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 32%, TOYOT F.C. 68%.
Zagłębie-Sosnowiec - TOYOT F.C. 4:0

54e minuut.
Uciński met een harde bal richting middenveld. MacConnell kopt de bal weg. Kapera rent richting de bal. Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Koczko geeft een hoge lob. Inworp. Wałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Traplya bereikt de bal nog maar net als eerste. Traplya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Matheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson geeft de bal voor. Puerta rent richting de bal. Puerta haalt uit met een fantastische trap. Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - TOYOT F.C. 5:0

81e minuut.
Blaszak rent richting de bal. Wałek verovert de bal door een tackle van achteren. Rajos geeft de bal voor. Daar is Puerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cioropina geeft de bal voor. Matheson is nu in balbezit. Matheson passt de bal in één keer door. Traplya is nu in balbezit. Traplya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
MacConnell met een sublieme pass. Rajos is nu in balbezit. Rajos probeert naar een medespeler te passen. Puerta rent richting de bal. Puerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - TOYOT F.C. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 19%, TOYOT F.C. 81%.
Zagłębie-Sosnowiec - TOYOT F.C. 6:0