Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bandit Cargovia Kargowa ;]
Attack Tactiek new
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 45.9
weak Schieten outstanding
poor Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Staruchowicz onderschept slim de pass. Staruchowicz met een sublieme pass. Wojak is nu in balbezit. Wojak schiet op doel. Pałyga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:1

5e minuut.
Charkiewicz met een sublieme pass. Marie is nu in balbezit. Kishna met een sublieme pass. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pałyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Wojak rent richting de bal. Wojak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:2

12e minuut.
Domaszewicz rent richting de bal. Domaszewicz met een sublieme pass. Wojak rent richting de bal. Wojak draait met de bal, schiet en ... Pałyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:3

14e minuut.
Szabics onderschept slim de pass. Szabics passt de bal in één keer door. Wojak is nu in balbezit. Wojak draait met de bal, schiet en ... Dworzańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pałyga bokst de bal weg.

17e minuut.
Wańkowicz passt de bal in één keer door. Szabics rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dworzańczyk. Szabics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szabics neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz passt de bal zonder na te denken. Szabics heeft problemen om de bal te vangen. Szabics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:4

21e minuut.
Marie met een sublieme pass. Klungelig pakt Szabics de bal. Szabics haalt uit met een fantastische trap. Dworzańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pałyga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Inworp. Kishna met de inworp. Marie geeft de bal voor. Wojak rent richting de bal. Wojak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wojak haalt uit met een fantastische trap. Dworzańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madejczyk is nu in balbezit. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojak schiet op doel. Pałyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kishna geeft een hoge lob. Wojak probeert de bal aan de voet te houden. Sapek is nu in balbezit. Wojak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojak schiet op doel. Pałyga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Staruchowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szabics maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojak rent richting de bal. Wojak draait met de bal, schiet en ... Pałyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch verovert de bal door een tackle van achteren. Paluch probeert naar een medespeler te passen. Wojak rent richting de bal. Wojak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Marie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kishna geeft een lange en hoge pass. Szabics is nu in balbezit. Szabics haalt uit met een fantastische trap. Pałyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Marie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kishna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishna geeft een hoge lob. Wojak rent richting de bal. Wojak draait met de bal, schiet en ... Pałyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:5

42e minuut.
Marie met een sublieme pass. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics passt de bal zonder na te denken. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wojak is nu in balbezit. Wojak speelt de bal door. Szabics is nu in balbezit. Szabics schiet op doel. Pałyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bandit 77%, Cargovia Kargowa ;] 23%.
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:6

48e minuut.
Klungelig pakt Paluch de bal. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz passt de bal in één keer door. Wojak is nu in balbezit. Wojak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Staruchowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paluch probeert de bal met de borst te controleren. Paluch geeft een lange en hoge pass. Szabics is nu in balbezit. Szabics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:7

53e minuut.
Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz passt de bal in één keer door. Sapek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szabics is nu in balbezit. Szabics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Marie passt de bal in één keer door. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz passt de bal zonder na te denken. Szabics rent richting de bal. Szabics haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:8

57e minuut.
Bianga passt de bal in één keer door. Kishna speelt de bal door. Szabics rent richting de bal. Szabics schiet op doel. Pałyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:9

58e minuut.
Bianga probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kishna met een snelle inworp. Daar is Marie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Charkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domaszewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grundsten de bal onder controle te krijgen. Dworak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojak probeert naar een medespeler te passen. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics schiet op doel. Pałyga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:10

70e minuut.
Dworzańczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Madejczyk de bal. Staruchowicz geeft de bal voor. Marie probeert de bal met de borst te controleren. Marie geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Pałyga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Wojak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojak draait met de bal, schiet en ... Pałyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:11

73e minuut.
Klungelig pakt Marie de bal. Bianga rent richting de bal. Bianga passt de bal met de wreef. Szabics is nu in balbezit. Szabics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:12

76e minuut.
Ocipka passt de bal zonder na te denken. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz passt de bal met de wreef. Szabics is nu in balbezit. Szabics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:13

78e minuut.
Wojak is nu in balbezit. Wojak speelt de bal door. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:14

79e minuut.
Grundsten geeft een lange en hoge pass. Dworzańczyk kan de bal niet met de borst controleren. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojak draait met de bal, schiet en ... Pałyga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 0:15

83e minuut.
Domaszewicz is nu in balbezit. Domaszewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szalus de bal. Ostafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostafiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 1:15

84e minuut.
Szabics rent richting de bal. Szabics passt de bal in één keer door. Heliosz is nu in balbezit. Wojak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojak draait met de bal, schiet en ... Pałyga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojak rent richting de bal. Wojak haalt uit met een fantastische trap. Pałyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 1:16

88e minuut.
Sapek kopt de bal weg. Paluch geeft de bal voor. Szabics is nu in balbezit. Szabics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 1:17

89e minuut.
Ostafiński passt de bal met de wreef. Sapek heeft problemen om de bal te vangen. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 1:18

90e minuut.
Ostafiński speelt de bal door. Klungelig pakt Sapek de bal. Sapek passt de bal met de wreef. Wojak is nu in balbezit. Wojak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bandit 78%, Cargovia Kargowa ;] 22%.
Real Bandit - Cargovia Kargowa ;] 1:18