Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PiwCity2 KS Prosiaczek
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Bratanek met een sublieme pass. Klungelig pakt Tatomir de bal. Kozłowski is nu in balbezit. Tatomir verovert de bal door een tackle van achteren. Tatomir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bratanek rent richting de bal. Sot speelt de bal door. Mikuła rent richting de bal. Zelek rent richting de bal. Zelek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Boruciak trapt de bal weg. Zelek kopt de bal weg. Żurkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła haalt uit met een fantastische trap. Kopaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Kozłowski is nu in balbezit. Piłat onderschept slim de pass. Piłat passt de bal zonder na te denken. Tatomir is nu in balbezit. Tatomir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Daar is Kempiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatomir is nu in balbezit. Kozłowski is nu in balbezit. Tatomir onderschept slim de pass. Tatomir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gulgowski speelt de bal door. Tatomir rent richting de bal. Boruciak is nu in balbezit. Tatomir onderschept slim de pass. Tatomir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PiwCity2 43%, KS Prosiaczek 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PiwCity2 - KS Prosiaczek 0:0

56e minuut.
Zelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski rent richting de bal. Mikuła onderschept slim de pass. Mikuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kozłowski rent richting de bal. Kozłowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skrzekowski de bal. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zelek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roczniak komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Roczniak is nu in balbezit. Mikuła is nu in balbezit. Roczniak is nu in balbezit. Mikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuła draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kopaszewski met een sublieme pass. Sot kopt de bal weg. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PiwCity2 - KS Prosiaczek 0:1

86e minuut.
Szubierajski met een sublieme pass. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak speelt de bal door. Mikuła heeft problemen om de bal te vangen. Mikuła draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PiwCity2 51%, KS Prosiaczek 49%.
PiwCity2 - KS Prosiaczek 0:1