Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikolas WIDZEW_ŁÓDŹ
nowa 1 Tactiek Herbapol
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 21.3
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Stanlej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieczyński is nu in balbezit. Irlandês verovert de bal door een tackle van achteren. Irlandês geeft de bal voor. Krizsán maakt een snoekduik en kopt de bal. Pantera bokst de bal weg.

7e minuut.
Irlandês geeft de bal voor. Krizsán rent richting de bal. Hoàng Thiện is nu in balbezit. Krizsán verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán schiet op doel. Pantera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Gajowy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hoàng Thiện de bal. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Pantera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:0

11e minuut.
Daar is Gajowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajowy speelt de bal door. Irlandês geeft de bal voor. Krizsán rent richting de bal. Krizsán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pantera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gajowy rent richting de bal. Gajowy geeft een lange en hoge pass. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán schiet op doel. Pantera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Irlandês bereikt de bal nog maar net als eerste. Irlandês geeft een lange en hoge pass. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - WIDZEW_ŁÓDŹ 2:0

20e minuut.
Irlandês rent richting de bal. Irlandês passt de bal in één keer door. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán schiet op doel. Pantera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - WIDZEW_ŁÓDŹ 3:0

22e minuut.
Kraj passt de bal zonder na te denken. Stanlej is nu in balbezit. Stanlej geeft een lange en hoge pass. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán schiet op doel. Pantera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasz geeft de bal voor. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - WIDZEW_ŁÓDŹ 4:0

29e minuut.
Irlandês rent richting de bal. Irlandês speelt de bal door. Krizsán rent richting de bal. Krizsán schiet op doel. Pantera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - WIDZEW_ŁÓDŹ 5:0

30e minuut.
Daar is Irlandês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irlandês passt de bal met de wreef. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Pantera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - WIDZEW_ŁÓDŹ 6:0

37e minuut.
Grzanka speelt de bal door. Ignasz met een sublieme pass. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - WIDZEW_ŁÓDŹ 7:0

40e minuut.
Krizsán is nu in balbezit. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. Grzanka heeft problemen om de bal te vangen. Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanlej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pantera trapt de bal weg van het doel. Goszczyc heeft problemen om de bal te vangen. Irlandês rent richting de bal. Irlandês schiet op doel. De bal raakt de paal. Pantera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pantera probeert naar een medespeler te passen. Gajowy kopt de bal weg. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bieczyński de bal onder controle te krijgen. Krizsán rent richting de bal. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. Pantera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Doeltrap. Ciupik komt het veld opgelopen. Piękoś komt het veld opgelopen. Ciuciła komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 23%, WIDZEW_ŁÓDŹ 77%.
mikolas - WIDZEW_ŁÓDŹ 7:0

60e minuut.
Chiappa geeft een hoge lob. Stanlej kan de bal niet met de borst controleren. Stanlej passt de bal met de wreef. Irlandês is nu in balbezit. Irlandês schiet op doel. Pantera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Hoàng Thiện rent richting de bal. Irlandês onderschept slim de pass. Irlandês probeert naar een medespeler te passen. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ofstad met een sublieme pass. Piękoś is nu in balbezit. Piękoś passt de bal zonder na te denken. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła draait met de bal, schiet en ... Pantera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 34%, WIDZEW_ŁÓDŹ 66%.
mikolas - WIDZEW_ŁÓDŹ 7:0