Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PernambukoTeam The Wolves United
532 Tactiek 532
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 34.9
average Schieten solid
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Szreder geeft een hoge lob. Cabral met een sublieme pass. Carp heeft problemen om de bal te vangen. Carp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - The Wolves United 0:1

8e minuut.
Franczak met de inworp. Cabral geeft de bal voor. Daar is Zaorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuga rent richting de bal. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Franczak verovert de bal door een tackle van achteren. Zubek verovert de bal door een tackle van achteren. Podsiadło rent richting de bal. Zubek onderschept slim de pass. Zubek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Franczak onderschept slim de pass. Franczak kan de bal niet met de borst controleren. Franczak speelt de bal door. Carp rent richting de bal. Carp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Juszkiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Weiss de bal. Zubek verovert de bal door een tackle van achteren. Zubek haalt uit met een fantastische trap. Santiago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PernambukoTeam - The Wolves United 1:1

27e minuut.
Paćkowski geeft de bal voor. Mirkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobias de bal. Carp is nu in balbezit. Carp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Papuga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juszkiewicz. Papuga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mirkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral speelt de bal door. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga haalt uit met een fantastische trap. Pruszewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Zaorski geeft de bal voor. Inworp. Wypij met de inworp. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 60%, The Wolves United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PernambukoTeam - The Wolves United 1:1

48e minuut.
Daar is Zubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podsiadło met een sublieme pass. Zaorski rent richting de bal. Papuga onderschept slim de pass. Papuga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Juszkiewicz met een sublieme pass. Roszak rent richting de bal. Roszak probeert naar een medespeler te passen. Zubek rent richting de bal. Zubek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Roszak rent richting de bal. Franczak verovert de bal door een tackle van achteren. Franczak passt de bal in één keer door. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga haalt uit met een fantastische trap. Pruszewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Podsiadło speelt de bal door. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij probeert naar een medespeler te passen. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Podsiadło is nu in balbezit. Podsiadło geeft een lange en hoge pass. Papuga is nu in balbezit. Papuga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - The Wolves United 1:2

68e minuut.
Roszak is nu in balbezit. Mirkowski onderschept slim de pass. Mirkowski passt de bal zonder na te denken. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga haalt uit met een fantastische trap. Pruszewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Wypij probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wypij is nu in balbezit. Wypij geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 63%, The Wolves United 37%.
PernambukoTeam - The Wolves United 1:2