Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozor Krynica F.C. Tąpkowice
nowa Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 21.6
outstanding Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Wine passt de bal zonder na te denken. Kilibarda speelt de bal door. Chalcarz heeft problemen om de bal te vangen. Šestić is nu in balbezit. Šestić draait met de bal, schiet en ... Książek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ziarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziarkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ladoucette zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šestić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilibarda is nu in balbezit. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 1:0

6e minuut.
Wine passt de bal in één keer door. Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda geeft een lange en hoge pass. Šestić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 2:0

7e minuut.
Kilibarda speelt de bal door. Daar is Ladoucette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladoucette met een sublieme pass. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Książek trapt de bal weg van het doel. Kilibarda is nu in balbezit. Kilibarda passt de bal in één keer door. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Książek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 3:0

12e minuut.
Kilibarda met een sublieme pass. Pflock is nu in balbezit. Pflock passt de bal in één keer door. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 4:0

13e minuut.
Pflock is nu in balbezit. Pflock passt de bal met de wreef. Wine heeft problemen om de bal te vangen. Wine schiet op doel. Książek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Książek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 5:0

15e minuut.
Honkisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkisz geeft een hoge lob. Titirică kopt de bal weg. Klungelig pakt Šestić de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ziarkowski kopt de bal weg. Wine is nu in balbezit. Wine geeft een lange en hoge pass. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Honkisz geeft een hoge lob. Grofcsik geeft een lange en hoge pass. Šestić probeert de bal met de borst te controleren. Ladoucette is nu in balbezit. Ladoucette geeft een hoge lob. Książek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 6:0

23e minuut.
Honkisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine verovert de bal door een tackle van achteren. Wine probeert naar een medespeler te passen. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić schiet op doel. Książek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Książek met een sublieme pass. Pflock kopt de bal weg. Klungelig pakt Przybyś de bal. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 7:0

27e minuut.
Šestić schiet op doel. Książek met een sublieme pass. Kilibarda kopt de bal weg. Šestić is nu in balbezit. Šestić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal raakt de paal.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Książek trapt de bal weg. Grofcsik geeft een lange en hoge pass. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 8:0

32e minuut.
Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda geeft een lange en hoge pass. Żuraw is nu in balbezit. Šestić verovert de bal door een tackle van achteren. Šestić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wine met een sublieme pass. Šestić heeft problemen om de bal te vangen. Šestić passt de bal met de wreef. Kilibarda controleert de bal met de borst. Kilibarda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pflock is nu in balbezit. Pflock met een sublieme pass. Ziarkowski speelt de bal door. Šestić rent richting de bal. Šestić draait met de bal, schiet en ... Książek bokst de bal weg.

40e minuut.
Książek trapt de bal weg van het doel. Pflock kopt de bal weg. Soboń heeft problemen om de bal te vangen. Wine is nu in balbezit. Wine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wine is nu in balbezit. Wine passt de bal met de wreef. Daar is Ziarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šestić rent richting de bal. Šestić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dereniowski rent richting de bal. Dereniowski met een sublieme pass. Ladoucette probeert naar een medespeler te passen. Wine rent richting de bal. Wine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 9:0

43e minuut.
Wine verovert de bal door een tackle van achteren. Wine passt de bal in één keer door. Šestić is nu in balbezit. Šestić schiet op doel. Książek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 10:0

44e minuut.
Przybyś geeft de bal voor. Kilibarda kan de bal niet met de borst controleren. Kilibarda passt de bal met de wreef. Šestić is nu in balbezit. Šestić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 18%, F.C. Tąpkowice 82%.
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 10:0

48e minuut.
Ladoucette rent richting de bal. Ladoucette speelt de bal door. Klungelig pakt Ziarkowski de bal. Wine is nu in balbezit. Wine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pflock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflock geeft de bal voor. Ziarkowski rent richting de bal. Šestić verovert de bal door een tackle van achteren. Šestić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaliterna komt het veld opgelopen. Rajk komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pflock rent richting de bal. Pflock geeft een lange en hoge pass. Šestić rent richting de bal. Šestić draait met de bal, schiet en ... Książek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 11:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couto komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ladoucette met een sublieme pass. Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda passt de bal in één keer door. Šestić is nu in balbezit. Šestić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kaliterna geeft de bal voor. Książek probeert naar een medespeler te passen. Pflock kopt de bal weg. Kaliterna is nu in balbezit. Kaliterna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kilibarda kopt de bal weg. Šestić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna draait met de bal, schiet en ... Ziarkowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 12:0

61e minuut.
Daar is Żuraw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Šestić de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Książek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 13:0

64e minuut.
Pflock met een sublieme pass. Kaliterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliterna geeft de bal voor. Kilibarda is nu in balbezit. Kilibarda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 14:0

68e minuut.
Książek met een harde bal richting middenveld. Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda passt de bal met de wreef. Pflock heeft problemen om de bal te vangen. Pflock geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pflock passt de bal met de wreef. Daar is Grofcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grofcsik geeft een lange en hoge pass. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Książek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 15:0

72e minuut.
Kilibarda passt de bal met de wreef. Ladoucette bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoucette speelt de bal door. Daar is Kaliterna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliterna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 16:0

73e minuut.
Grofcsik met de inworp. Pflock geeft de bal voor. Daar is Ziarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šestić rent richting de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 17:0

75e minuut.
Pflock passt de bal zonder na te denken. Daar is Ladoucette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladoucette geeft een hoge lob. Kaliterna is nu in balbezit. Kaliterna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 18:0

76e minuut.
Kaliterna onderschept slim de pass. Kaliterna passt de bal in één keer door. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić schiet op doel. Książek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Przybyś de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pflock neemt de hoekschop. Przybyś kopt de bal weg. Dereniowski speelt de bal door. Šestić rent richting de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś geeft een hoge lob. Dereniowski rent richting de bal. Dereniowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dereniowski passt de bal met de wreef. Ladoucette rent richting de bal. Ladoucette geeft een lange en hoge pass. Kaliterna heeft problemen om de bal te vangen. Kaliterna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 19:0

80e minuut.
Pflock probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grofcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflock probeert naar een medespeler te passen. Šestić rent richting de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pflock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pflock speelt de bal door. Kaliterna is nu in balbezit. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilibarda geeft een lange en hoge pass. Šestić is nu in balbezit. Šestić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilibarda passt de bal zonder na te denken. Šestić is nu in balbezit. Šestić draait met de bal, schiet en ... Książek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 11%, F.C. Tąpkowice 89%.
Pozor Krynica - F.C. Tąpkowice 20:0