Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Retkinianka F.C. F.C. Tąpkowice
brrr Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 23.1
excellent Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Zock passt de bal zonder na te denken. Peraza geeft een lange en hoge pass. Žigić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calle rent richting de bal. Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Książek trapt de bal weg. Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski maakt een afschuwelijke overtreding. Łukaszewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Calle passt de bal in één keer door. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Zock heeft problemen om de bal te vangen. Zock draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ziarkowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gutmański kopt de bal weg. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza passt de bal in één keer door. Zock bereikt de bal nog maar net als eerste. Zock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 1:0

15e minuut.
Marx met de inworp. Zock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zock onderschept slim de pass. Zock schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Przybyś met een sublieme pass. Daar is Książek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gutmański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Marx geeft een hoge lob. Daar is Przybyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel. Książek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 2:0

22e minuut.
Żelazko probeert naar een medespeler te passen. Chalcarz heeft problemen om de bal te vangen. Zock onderschept slim de pass. Zock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 3:0

25e minuut.
Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza passt de bal met de wreef. Zock heeft problemen om de bal te vangen. Zock draait met de bal, schiet en ... Książek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 4:0

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Książek trapt de bal weg van het doel. Temmuz geeft een hoge lob. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle haalt uit met een fantastische trap. Książek bokst de bal weg. Zock is nu in balbezit. Zock draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Calle rent richting de bal. Przybyś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calle. Calle krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zock onderschept slim de pass. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zock is nu in balbezit. Zock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 5:0

32e minuut.
Chalcarz is nu in balbezit. Chalcarz passt de bal zonder na te denken. Przybyś is nu in balbezit. Zock onderschept slim de pass. Zock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sobieniecki is nu in balbezit. Temmuz is nu in balbezit. Temmuz geeft een lange en hoge pass. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peraza met een sublieme pass. Calle is nu in balbezit. Calle haalt uit met een fantastische trap. Książek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 6:0

40e minuut.
Soboń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Zock is nu in balbezit. Zock draait met de bal, schiet en ... Książek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 7:0

45e minuut.
Daar is Soboń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraza speelt de bal door. Calle heeft problemen om de bal te vangen. Calle draait met de bal, schiet en ... Książek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retkinianka F.C. 10%, F.C. Tąpkowice 90%.
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 8:0

51e minuut.
Calle rent richting de bal. Calle passt de bal zonder na te denken. Zock rent richting de bal. Zock haalt uit met een fantastische trap. Książek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 9:0

58e minuut.
Marx passt de bal met de wreef. Zock bereikt de bal nog maar net als eerste. Zock haalt uit met een fantastische trap. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap. Książek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

64e minuut.
Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza passt de bal met de wreef. Calle is nu in balbezit. Calle haalt uit met een fantastische trap. Przybyś probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gutmański kopt de bal weg. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Zock onderschept slim de pass. Zock haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Chalcarz rent richting de bal. Temmuz onderschept slim de pass. Temmuz speelt de bal door. Zock rent richting de bal. Zock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retkinianka F.C. 19%, F.C. Tąpkowice 81%.
Retkinianka F.C. - F.C. Tąpkowice 10:0