Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Orsted FC Fuzja
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen average


4e minuut.
Kopciński trapt de bal weg. Konradowski kopt de bal weg. Daar is Małysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rabiniak probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Kober met de inworp. Konradowski is nu in balbezit. Konradowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siciński rent richting de bal. Siciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsted - FC Fuzja 0:1

23e minuut.
Latynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Latynowicz geeft de bal voor. Kopciński heeft problemen om de bal te vangen. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bajski rent richting de bal. Zrywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Zrywacz probeert naar een medespeler te passen. Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dyrkacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cytowski is nu in balbezit. Cytowski passt de bal in één keer door. Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Miłosz rent richting de bal. Latynowicz begaat een overtreding. Miłosz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spurna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siciński krijgt zijn hoofd ertegen. Kurtyka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsted - FC Fuzja 0:2

37e minuut.
Konradowski rent richting de bal. Bajski met een sublieme pass. Siciński rent richting de bal. Siciński schiet op doel. Kurtyka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsted - FC Fuzja 0:3

42e minuut.
Kopciński geeft de bal voor. Rabiniak is nu in balbezit. Maśnica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maśnica krijgt een gele kaart. Rabiniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zrywacz rent richting de bal. Bożeszkowski onderschept slim de pass. Bożeszkowski probeert naar een medespeler te passen. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Orsted 55%, FC Fuzja 45%.
Fc Orsted - FC Fuzja 0:3

50e minuut.
Zrywacz kopt de bal weg. Jerużalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siciński is nu in balbezit. Siciński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Swadźba de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Maśnica rent richting de bal. Maśnica passt de bal in één keer door. Siciński heeft problemen om de bal te vangen. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kober passt de bal zonder na te denken. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Konradowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Siciński is nu in balbezit. Siciński passt de bal zonder na te denken. Jerużalski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miłosz neemt de hoekschop. Kurtyka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsted - FC Fuzja 0:4

80e minuut.
Cytowski geeft een hoge lob. Kopciński kopt de bal weg. Dyrkacz heeft problemen om de bal te vangen. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Orsted 29%, FC Fuzja 71%.
Fc Orsted - FC Fuzja 0:4