Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skaczące Portosy Bydgoszcz Woodpeckers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Kwasigroch de bal. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. Wacławik bokst de bal weg.

19e minuut.
Kopistecki geeft een lange en hoge pass. Grajewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szklanka rent richting de bal. Szklanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skaczące Portosy - Bydgoszcz Woodpeckers 1:0

32e minuut.
Ciemnota verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemnota passt de bal in één keer door. Szklanka rent richting de bal. Szklanka haalt uit met een fantastische trap. Faryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Brożek rent richting de bal. Brożek geeft een lange en hoge pass. Daar is Łopatowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Mojżysz passt de bal met de wreef. Więckowiak rent richting de bal. Ciemnota onderschept slim de pass. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap. Faryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skaczące Portosy - Bydgoszcz Woodpeckers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skaczące Portosy 37%, Bydgoszcz Woodpeckers 63%.
Skaczące Portosy - Bydgoszcz Woodpeckers 2:0

55e minuut.
Ziep met een sublieme pass. Łopatowicz rent richting de bal. Tomborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skaczące Portosy - Bydgoszcz Woodpeckers 2:1

57e minuut.
Pełkowski onderschept slim de pass. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pełkowski. Pełkowski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Wiankowski onderschept slim de pass. Wiankowski met een sublieme pass. Daar is Brożek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kwasigroch probeert naar een medespeler te passen. Pełkowski rent richting de bal. Tomborowski maakt een afschuwelijke overtreding. Tomborowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Mojżysz rent richting de bal. Mojżysz geeft een lange en hoge pass. Knioch heeft problemen om de bal te vangen. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skaczące Portosy 45%, Bydgoszcz Woodpeckers 55%.
Skaczące Portosy - Bydgoszcz Woodpeckers 2:1