Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędzące_Kurczaki Zelta Raven
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 16
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Strzyżowski geeft een lange en hoge pass. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert passt de bal zonder na te denken. Lufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lufa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Szklanka de bal onder controle te krijgen. Damiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moldoveanu de bal. Moldoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 1:0

13e minuut.
Corsso kopt de bal weg. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiański rent richting de bal. Szklanka verovert de bal door een tackle van achteren. Szklanka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Corsso passt de bal met de wreef. Ochodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu onderschept slim de pass. Szklanka is nu in balbezit. Szklanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mondragón trapt de bal weg van het doel. Moldoveanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Szklanka de bal. Szklanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Silnicki trapt de bal weg. Szklanka kopt de bal weg. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Silnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Silnicki bokst de bal weg. Strzyżowski geeft een lange en hoge pass. Tokarczyk kopt de bal weg. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 2:0

26e minuut.
Bębenek probeert naar een medespeler te passen. Pliszka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawodny. Pliszka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Szklanka verovert de bal door een tackle van achteren. Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso met een sublieme pass. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 3:0

29e minuut.
Łużecki passt de bal zonder na te denken. Damiański is nu in balbezit. Szklanka onderschept slim de pass. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Silnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 4:0

36e minuut.
Corsso met een sublieme pass. Klungelig pakt Damiański de bal. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Silnicki trapt de bal weg. Corsso kopt de bal weg. Klungelig pakt Łużecki de bal. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 5:0

40e minuut.
Silnicki trapt de bal weg van het doel. Corsso kopt de bal weg. Szklanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Damiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso onderschept slim de pass. Corsso passt de bal zonder na te denken. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel. Silnicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 6:0

45e minuut.
Szklanka rent richting de bal. Szklanka geeft de bal voor. Lasek kopt de bal weg. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące_Kurczaki 32%, Zelta Raven 68%.
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 6:0

47e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Łużecki maakt een afschuwelijke overtreding. Łużecki krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Lasek met een sublieme pass. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka is nu in balbezit. Szklanka schiet op doel. Silnicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 7:0

53e minuut.
Bębenek passt de bal in één keer door. Corsso is nu in balbezit. Corsso passt de bal zonder na te denken. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 8:0

56e minuut.
Stachura geeft een hoge lob. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu passt de bal in één keer door. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 9:0

62e minuut.
Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert passt de bal met de wreef. Szklanka rent richting de bal. Lasek rent richting de bal. Moldoveanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 10:0

63e minuut.
Bogusławski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hekert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corsso rent richting de bal. Corsso passt de bal zonder na te denken. Silnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 11:0

66e minuut.
Łużecki rent richting de bal. Corsso verovert de bal door een tackle van achteren. Corsso passt de bal in één keer door. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu schiet op doel. Silnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 12:0

70e minuut.
Corsso kopt de bal weg. Moldoveanu probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strzyżowski. Moldoveanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zawodny wilt de vrije trap nemen. Silnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 13:0

78e minuut.
Sarnat speelt de bal door. Hekert is nu in balbezit. Hekert passt de bal met de wreef. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lasek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moldoveanu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Corsso speelt de bal door. Moldoveanu is nu in balbezit. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka haalt uit met een fantastische trap. Silnicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące_Kurczaki 19%, Zelta Raven 81%.
Pędzące_Kurczaki - Zelta Raven 13:0