Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soła Bielany FC YurQ
424 Tactiek 451
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Szofmer onderschept slim de pass. Szofmer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Apostel de bal. Apostel draait met de bal, schiet en ... Zduniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soła Bielany - FC YurQ 0:1

23e minuut.
Suski is nu in balbezit. Rempalski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Malcher de bal onder controle te krijgen. Topolski rent richting de bal. Topolski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Zarudzki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusiak met de inworp. Rajski rent richting de bal. Rajski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachowicz geeft een lange en hoge pass. Kaczyński kan de bal niet met de borst controleren. Apostel is nu in balbezit. Apostel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kusiak neemt de hoekschop. Rempalski heeft problemen om de bal te vangen. Rempalski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gwozda de bal onder controle te krijgen. Zduniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Jachowicz probeert de bal aan de voet te houden. Kusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczyński geeft een lange en hoge pass. Kusiak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soła Bielany 54%, FC YurQ 46%.
Soła Bielany - FC YurQ 0:1

47e minuut.
Kaczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malcher rent richting de bal. Jachowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jachowicz krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Rempalski is nu in balbezit. Gwozda verovert de bal door een tackle van achteren. Gwozda passt de bal met de wreef. Daar is Topolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soła Bielany - FC YurQ 1:1

65e minuut.
Jarczyk probeert naar een medespeler te passen. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski passt de bal zonder na te denken. Malcher rent richting de bal. Malcher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Malcher rent richting de bal. Malcher geeft de bal voor. Suski rent richting de bal. Topolski rent richting de bal. Topolski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soła Bielany 53%, FC YurQ 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soła Bielany - FC YurQ 1:1