Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiara Lecha Poznań Grodzisk Wlkp
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Florek geeft een hoge lob. Inworp. Zgoda met een snelle inworp. Dulski is nu in balbezit. Dulski schiet op doel. Komasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kotowski rent richting de bal. Kotowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dulski speelt de bal door. Kotowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Byśkiniewicz ... Strafschop! Byśkiniewicz krijgt een gele kaart. Kotowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Dulski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Komasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiara Lecha Poznań 38%, Grodzisk Wlkp 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiara Lecha Poznań - Grodzisk Wlkp 0:0

48e minuut.
Kwaiszewski is nu in balbezit. Kubicki is nu in balbezit. Brzuchalski is nu in balbezit. Kubicki onderschept slim de pass. Kubicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ćmich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plizga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kubicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rzeski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Plizga probeert naar een medespeler te passen. Rzeski is nu in balbezit. Brzuchalski rent richting de bal. Rzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kotowski rent richting de bal. Dulski rent richting de bal. Białkowski rent richting de bal. Dulski is nu in balbezit. Dulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Szyszka rent richting de bal. Przesór onderschept slim de pass. Przesór met een sublieme pass. Daar is Rzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Byśkiniewicz passt de bal zonder na te denken. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka is nu in balbezit. Rzeski rent richting de bal. Rzeski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiara Lecha Poznań - Grodzisk Wlkp 0:1

89e minuut.
Byśkiniewicz onderschept slim de pass. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski passt de bal met de wreef. Rzeski heeft problemen om de bal te vangen. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiara Lecha Poznań 49%, Grodzisk Wlkp 51%.
Wiara Lecha Poznań - Grodzisk Wlkp 0:1