Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CZT Co Za Team Mlody121
DOMINACJA Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 20.8
outstanding Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Caramarin de bal. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oleszkiewicz de bal. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Navas probeert naar een medespeler te passen. Brůcha speelt de bal door. Giergiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık onderschept slim de pass. Apaçık schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Brůcha rent richting de bal. Brůcha probeert naar een medespeler te passen. Godlewski is nu in balbezit. Apaçık onderschept slim de pass. Apaçık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Motta speelt de bal door. Zeitsprung met een sublieme pass. Apaçık rent richting de bal. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 1:0

10e minuut.
Daar is Giergiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeitsprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeitsprung passt de bal met de wreef. Apaçık rent richting de bal. Apaçık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zeitsprung met een sublieme pass. Brůcha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piskuła de bal. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 2:0

14e minuut.
Zeitsprung met een sublieme pass. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin probeert naar een medespeler te passen. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 3:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oleszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Daar is Nartowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeitsprung probeert naar een medespeler te passen. Apaçık rent richting de bal. Apaçık schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Gracia geeft de bal voor. Daar is Nartowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gracia onderschept slim de pass. Klungelig pakt Apaçık de bal. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Wachowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 4:0

23e minuut.
Motta speelt de bal door. Myriokefalitakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Myriokefalitakis geeft de bal voor. Apaçık rent richting de bal. Apaçık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 5:0

24e minuut.
Daar is Zeitsprung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin met een sublieme pass. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel. Wachowicz bokst de bal weg.

27e minuut.
Godlewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caramarin rent richting de bal. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Godlewski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta met een sublieme pass. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas geeft een lange en hoge pass. Apaçık maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Oleszkiewicz rent richting de bal. Czetwertyński rent richting de bal. Zeitsprung probeert naar een medespeler te passen. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin schiet op doel. Wachowicz bokst de bal weg. Wachowicz probeert naar een medespeler te passen. Zeitsprung kopt de bal weg. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 6:0

32e minuut.
Brůcha met een sublieme pass. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Oleszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Caramarin geeft de bal voor. Giergiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Śmiech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Apaçık is nu in balbezit. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Wachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 7:0

44e minuut.
Czetwertyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Motta met een snelle inworp. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Zeitsprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeitsprung passt de bal met de wreef. Brůcha probeert naar een medespeler te passen. Navas rent richting de bal. Navas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apaçık krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 16%, Mlody121 84%.
CZT Co Za Team - Mlody121 7:0

47e minuut.
Wachowicz probeert naar een medespeler te passen. Myriokefalitakis kopt de bal weg. Brůcha rent richting de bal. Brůcha geeft een hoge lob. Godlewski onderschept slim de pass. Wachowicz bokst de bal weg.

58e minuut.
Caramarin met een sublieme pass. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık passt de bal met de wreef. Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 8:0

62e minuut.
Myriokefalitakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Myriokefalitakis met een sublieme pass. Apaçık is nu in balbezit. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Brůcha passt de bal zonder na te denken. Piskuła rent richting de bal. Apaçık onderschept slim de pass. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 9:0

68e minuut.
Piskuła verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Motta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Brůcha onderschept slim de pass. Brůcha passt de bal met de wreef. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta geeft een hoge lob. Apaçık krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gracia geeft een lange en hoge pass. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık passt de bal met de wreef. Daar is Oleszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Navas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 10:0

78e minuut.
Navas rent richting de bal. Navas geeft een hoge lob. Godlewski kopt de bal weg. Caramarin heeft problemen om de bal te vangen. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 11:0

84e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta passt de bal in één keer door. Caramarin probeert naar een medespeler te passen. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Giergiel rent richting de bal. Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Motta probeert naar een medespeler te passen. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Mlody121 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 13%, Mlody121 87%.
CZT Co Za Team - Mlody121 12:0