Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Skawinka Skawina rosół
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Willma rent richting de bal. Kulczycki is nu in balbezit. Podgórny is nu in balbezit. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Skawinka Skawina - rosół 0:1

12e minuut.
Gajowy geeft een lange en hoge pass. Wawrzyńczok kopt de bal weg. Daar is Laska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Laska geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gajowy de bal onder controle te krijgen. Kornas is nu in balbezit. Kornas haalt uit met een fantastische trap. Szmajdziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ochocki rent richting de bal. Ochocki passt de bal met de wreef. Warzych rent richting de bal. Kornas onderschept slim de pass. Kornas haalt uit met een fantastische trap. Szmajdziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Chojnowski geeft een hoge lob. Inworp. Sosnowski met een snelle inworp. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wawrzyńczok is nu in balbezit. Wawrzyńczok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaracz met een snelle inworp. Kulczycki met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Skawinka Skawina 51%, rosół 49%.
TKS Skawinka Skawina - rosół 0:1

56e minuut.
Gajowy is nu in balbezit. Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochocki probeert naar een medespeler te passen. Podgórny is nu in balbezit. Podgórny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Skawinka Skawina - rosół 0:2

58e minuut.
Willma onderschept slim de pass. Willma geeft de bal voor. Warzych heeft problemen om de bal te vangen. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Chojnowski geeft de bal voor. Inworp. Sosnowski met de inworp. Kulczycki heeft problemen om de bal te vangen. Kulczycki passt de bal in één keer door. Przybora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Skawinka Skawina 52%, rosół 48%.
TKS Skawinka Skawina - rosół 0:2