Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0141
  • Stadion: granat Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3058
granat CZT Co Za Team
442 Tactiek DOMINACJA
33% Balbezit 67%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 47.4
poor Schieten outstanding
weak Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navas met de inworp. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Koryzna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

4e minuut.
Motta onderschept slim de pass. Zeitsprung rent richting de bal. Zeitsprung geeft de bal voor. Apaçık rent richting de bal. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:1

7e minuut.
Motta passt de bal in één keer door. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin geeft de bal voor. Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:2

12e minuut.
Pitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin passt de bal met de wreef. Woźny rent richting de bal. Apaçık onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:3

13e minuut.
Koryzna onderschept slim de pass. Zeitsprung met een sublieme pass. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Ossowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Navas met een sublieme pass. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch geeft een hoge lob. Apaçık krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:4

19e minuut.
Drabik kan de bal niet met de borst controleren. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin geeft een hoge lob. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:5

22e minuut.
Brůcha met een sublieme pass. Daar is Woźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:6

25e minuut.
Apaçık rent richting de bal. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin speelt de bal door. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel. Ossowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:7

28e minuut.
Klungelig pakt Drabik de bal. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin geeft de bal voor. Apaçık rent richting de bal. Apaçık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Brůcha met een sublieme pass. Caramarin rent richting de bal. Caramarin geeft een lange en hoge pass. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Zeitsprung met een sublieme pass. Lachowski rent richting de bal. Oleszkiewicz onderschept slim de pass. Oleszkiewicz passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Zeitsprung onderschept slim de pass. Apaçık heeft problemen om de bal te vangen. Apaçık passt de bal zonder na te denken. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ossowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:8

40e minuut.
Caramarin passt de bal zonder na te denken. Motta rent richting de bal. Motta geeft een lange en hoge pass. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Myriokefalitakis is nu in balbezit. Myriokefalitakis passt de bal zonder na te denken. Brůcha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apaçık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Brůcha kopt de bal weg. Klungelig pakt Caramarin de bal. Zeitsprung probeert naar een medespeler te passen. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Ossowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: granat 81%, CZT Co Za Team 19%.
granat - CZT Co Za Team 0:8

50e minuut.
Brůcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůcha passt de bal zonder na te denken. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Motta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caramarin controleert de bal met de borst. Caramarin met een sublieme pass. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Ossowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Zeitsprung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Woźny de bal. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:9

60e minuut.
Caramarin is nu in balbezit. Caramarin geeft een hoge lob. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Woźny de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Motta neemt de hoekschop. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Ossowski trapt de bal weg van het doel. Brůcha kopt de bal weg. Apaçık rent richting de bal. Apaçık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:10

61e minuut.
Stawicki is nu in balbezit. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin speelt de bal door. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ossowski trapt de bal weg. Myriokefalitakis kopt de bal weg. Brůcha speelt de bal door. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ossowski bokst de bal weg. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık onderschept slim de pass. Apaçık draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zeitsprung heeft problemen om de bal te vangen. Zeitsprung probeert naar een medespeler te passen. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brůcha speelt de bal door. Myriokefalitakis is nu in balbezit. Myriokefalitakis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apaçık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:11

71e minuut.
Gracia geeft een hoge lob. Apaçık probeert naar een medespeler te passen. Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz schiet op doel. Woźny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Motta neemt de hoekschop. Oleszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Myriokefalitakis probeert naar een medespeler te passen. Apaçık is nu in balbezit. Pitek rent richting de bal. Apaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Apaçık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:12

77e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Caramarin passt de bal zonder na te denken. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:13

80e minuut.
Koryzna geeft een hoge lob. Caramarin rent richting de bal. Caramarin geeft een hoge lob. Apaçık maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Oleszkiewicz rent richting de bal. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas speelt de bal door. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:14

83e minuut.
Tokmajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık onderschept slim de pass. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Daar is Oleszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oleszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - CZT Co Za Team 0:15

86e minuut.
Gąbka rent richting de bal. Zeitsprung verovert de bal door een tackle van achteren. Zeitsprung speelt de bal door. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Motta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeitsprung rent richting de bal. Zeitsprung passt de bal in één keer door. Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ossowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pitek is nu in balbezit. Pitek geeft een lange en hoge pass. Myriokefalitakis is nu in balbezit. Myriokefalitakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: granat 78%, CZT Co Za Team 22%.
granat - CZT Co Za Team 0:15