Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mlody121 Mocny Skład
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Rokosza passt de bal in één keer door. Podsiadły rent richting de bal. Podsiadły speelt de bal door. Klungelig pakt Kundys de bal. Kundys draait met de bal, schiet en ... Wachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Wadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadas geeft de bal voor. Staniewski rent richting de bal. Kleszczewski onderschept slim de pass. Kleszczewski speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Godlewski met een harde bal richting middenveld. Nartowski kopt de bal weg. Wadas rent richting de bal. Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlody121 46%, Mocny Skład 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mlody121 - Mocny Skład 0:0

54e minuut.
Giergiel rent richting de bal. Giergiel geeft een hoge lob. Machnacki heeft problemen om de bal te vangen. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Giergiel rent richting de bal. Giergiel passt de bal in één keer door. Kundys rent richting de bal. Kundys schiet op doel. Godlewski probeert de bal aan de voet te houden. Wachowicz bokst de bal weg.

66e minuut.
Kundys bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskuła rent richting de bal. Kundys verovert de bal door een tackle van achteren. Kundys haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Godlewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - Mocny Skład 0:1

70e minuut.
Giergiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski onderschept slim de pass. Broczkowski passt de bal met de wreef. Niemiec rent richting de bal. Niemiec geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Nartowski is nu in balbezit. Nartowski geeft een lange en hoge pass. Rybski is nu in balbezit. Rybski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mlody121 - Mocny Skład 1:1

80e minuut.
Giergiel probeert naar een medespeler te passen. Czetwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundys verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlody121 46%, Mocny Skład 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mlody121 - Mocny Skład 1:1