Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0141
  • Stadion: DART Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2719
DART Kraft Beer Knurów
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Mostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mostowski geeft een hoge lob. Ożywczy is nu in balbezit. Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DART - Kraft Beer Knurów 1:0

16e minuut.
Ogaza rent richting de bal. Ogaza passt de bal in één keer door. Wadyl is nu in balbezit. Wadyl haalt uit met een fantastische trap. Bania probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DART - Kraft Beer Knurów 1:1

17e minuut.
Łapka met een sublieme pass. Kwast heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smolarow. Smolarow krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inworp. Piątkowski met de inworp. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow schiet op doel. Hajdamowicz probeert de bal aan de voet te houden. Bania kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wadyl rent richting de bal. Wadyl draait met de bal, schiet en ... Bania kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ogaza is nu in balbezit. Łapka is nu in balbezit. Warsiński met een sublieme pass. Kwast is nu in balbezit. Kwast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DART 49%, Kraft Beer Knurów 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DART - Kraft Beer Knurów 1:1

61e minuut.
Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ożywczy de bal onder controle te krijgen. Kwast is nu in balbezit. Kwast schiet op doel. Klytta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DART - Kraft Beer Knurów 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DART 51%, Kraft Beer Knurów 49%.
DART - Kraft Beer Knurów 2:1