Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sohrau Fire FC Inter Revolution
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 24.4
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Dobruk is nu in balbezit. Pawełek onderschept slim de pass. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełek onderschept slim de pass. Pawełek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zambrowski probeert de bal aan de voet te houden. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrzałek is nu in balbezit. Michnik geeft een hoge lob. Treściński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zambrowski passt de bal zonder na te denken. Banach is nu in balbezit. Banach geeft de bal voor. Pawełek is nu in balbezit. Pawełek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rempała geeft een hoge lob. Bolesta met een sublieme pass. Zambrowski kopt de bal weg. Pawełek rent richting de bal. Pawełek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - FC Inter Revolution 1:0

16e minuut.
Frąckowiak rent richting de bal. Frąckowiak passt de bal in één keer door. Zdrzałek is nu in balbezit. Zdrzałek schiet op doel. Popiela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sohrau Fire - FC Inter Revolution 1:1

19e minuut.
Chalcarz speelt de bal door. Frąckowiak rent richting de bal. Frąckowiak speelt de bal door. Treściński rent richting de bal. Treściński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Dobruk geeft een lange en hoge pass. Michnik kopt de bal weg. Zdrzałek is nu in balbezit. Zdrzałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan geeft een hoge lob. Zambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Zdrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrzałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sohrau Fire 63%, FC Inter Revolution 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sohrau Fire - FC Inter Revolution 1:1

52e minuut.
Frąckowiak kopt de bal weg. Treściński heeft problemen om de bal te vangen. Treściński probeert naar een medespeler te passen. Zdrzałek is nu in balbezit. Zdrzałek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zdrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek is nu in balbezit. Peterek speelt de bal door. Zdrzałek is nu in balbezit. Zdrzałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chalcarz kan de bal niet met de borst controleren. Peterek is nu in balbezit. Peterek met een sublieme pass. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sohrau Fire 48%, FC Inter Revolution 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sohrau Fire - FC Inter Revolution 1:1