Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napastliwe Pudło Fc Alkohol
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki verovert de bal door een tackle van achteren. Luczak onderschept slim de pass. Chrapowicki rent richting de bal. Chrapowicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napastliwe Pudło - Fc Alkohol 1:0

23e minuut.
Pesel is nu in balbezit. Chrupek onderschept slim de pass. Chrupek passt de bal in één keer door. Roszko is nu in balbezit. Roszko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Luczak kopt de bal weg. Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapowicki passt de bal met de wreef. Zdylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdylewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zdylewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ochucki verovert de bal door een tackle van achteren. Chrapowicki onderschept slim de pass. Zdylewicz rent richting de bal. Zdylewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prus trapt de bal weg van het doel. Pesel kopt de bal weg. Zdylewicz is nu in balbezit. Zdylewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ochucki is nu in balbezit. Chrapowicki onderschept slim de pass. Halupczok rent richting de bal. Chrapowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chrapowicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napastliwe Pudło 40%, Fc Alkohol 60%.
Napastliwe Pudło - Fc Alkohol 1:0

54e minuut.
Halupczok rent richting de bal. Pesel is nu in balbezit. Pesel speelt de bal door. Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapowicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chrapowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chrapowicki passt de bal zonder na te denken. Zdylewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zdylewicz draait met de bal, schiet en ... Prus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napastliwe Pudło - Fc Alkohol 2:0

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Halupczok de bal onder controle te krijgen. Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapowicki geeft een hoge lob. Łacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napastliwe Pudło 34%, Fc Alkohol 66%.
Napastliwe Pudło - Fc Alkohol 2:0