Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrzos Żmigród Stary Man UTDD
451 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 21.6
adequate Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Bucelea probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek speelt de bal door. Krzaklewski is nu in balbezit. Krzaklewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sieczka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrzos Żmigród Stary - Man UTDD 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Buniek de bal. Kobr is nu in balbezit. Kobr speelt de bal door. Dalbon is nu in balbezit. Dalbon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wrzos Żmigród Stary - Man UTDD 1:1

6e minuut.
Bucelea verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiński is nu in balbezit. Dubiński probeert naar een medespeler te passen. Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jurczyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Biniaszczyk is nu in balbezit. Yanmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yanmaz met een sublieme pass. Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbon schiet op doel. Jurczyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Łęgosz geeft een lange en hoge pass. Krzaklewski is nu in balbezit. Bucelea begaat een overtreding. Krzaklewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łęgosz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bucelea speelt de bal door. Daar is Osuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuch met een sublieme pass. Dalbon rent richting de bal. Dalbon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Wedzynsky met een snelle inworp. Osuch speelt de bal door. Yanmaz speelt de bal door. Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yanmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanmaz passt de bal met de wreef. Daar is Dalbon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalbon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrzos Żmigród Stary - Man UTDD 2:1

25e minuut.
Szczęch met een sublieme pass. Krzaklewski heeft problemen om de bal te vangen. Krzaklewski passt de bal in één keer door. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wrzos Żmigród Stary - Man UTDD 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrzos Żmigród Stary 40%, Man UTDD 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrzos Żmigród Stary - Man UTDD 2:2

50e minuut.
Kobr met een sublieme pass. Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbon speelt de bal door. Dubiński is nu in balbezit. Dubiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrzos Żmigród Stary - Man UTDD 3:2

59e minuut.
Kobr is nu in balbezit. Kobr geeft een hoge lob. Dalbon is nu in balbezit. Dalbon haalt uit met een fantastische trap. Jurczyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrzos Żmigród Stary - Man UTDD 4:2

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Włusek komt het veld opgelopen. Səidov komt het veld opgelopen. Szwarczewski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Buniek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kruczek met de inworp. Kobr geeft de bal voor. Səidov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Szczęch probeert de bal met de borst te controleren. Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucelea probeert naar een medespeler te passen. Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səidov schiet op doel. Jurczyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Krzaklewski is nu in balbezit. Bucelea onderschept slim de pass. Bucelea speelt de bal door. Səidov is nu in balbezit. Səidov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kobr met de inworp. Szwarczewski rent richting de bal. Szwarczewski probeert naar een medespeler te passen. Səidov rent richting de bal. Səidov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrzos Żmigród Stary - Man UTDD 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrzos Żmigród Stary 27%, Man UTDD 73%.
Wrzos Żmigród Stary - Man UTDD 5:2