Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zaborówek Wrzos Żmigród Stary
451 Tactiek 451
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 36
good Schieten adequate
weak Passen average
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Włusek onderschept slim de pass. Włusek speelt de bal door. Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səidov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Oprică probeert de bal aan de voet te houden. Bucelea rent richting de bal. Bucelea probeert naar een medespeler te passen. Səidov rent richting de bal. Səidov schiet op doel. Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kruczek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Štědrý met een snelle inworp. Yeboah is nu in balbezit. Yeboah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Khắc Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaborówek - Wrzos Żmigród Stary 1:0

12e minuut.
Deaconescu speelt de bal door. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton passt de bal in één keer door. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Osuch is nu in balbezit. Göncz verovert de bal door een tackle van achteren. Göncz speelt de bal door. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bucelea speelt de bal door. Kobr geeft de bal voor. Osuch probeert naar een medespeler te passen. Səidov rent richting de bal. Səidov haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Göncz probeert naar een medespeler te passen. Crampton heeft problemen om de bal te vangen. Yanmaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yanmaz krijgt een gele kaart. Crampton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oprică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaborówek 41%, Wrzos Żmigród Stary 59%.
FC Zaborówek - Wrzos Żmigród Stary 1:0

52e minuut.
Al Rasibi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səidov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Crampton met een sublieme pass. Klungelig pakt Wedzynsky de bal. Al Rasibi met een sublieme pass. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Yeboah geeft de bal voor. Al Rasibi is nu in balbezit. Wedzynsky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wedzynsky krijgt een gele kaart. Al Rasibi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelizzaro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaborówek - Wrzos Żmigród Stary 2:0

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szwarczewski komt het veld opgelopen. Kobr geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Səidov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Robben bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben geeft een lange en hoge pass. Daar is Włusek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Szwarczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro passt de bal in één keer door. Crampton rent richting de bal. Crampton haalt uit met een fantastische trap. Khắc Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Osuch passt de bal met de wreef. Yeboah rent richting de bal. Yeboah speelt de bal door. Səidov rent richting de bal. Səidov draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaborówek 36%, Wrzos Żmigród Stary 64%.
FC Zaborówek - Wrzos Żmigród Stary 2:0