Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion Team JakobsFC
Attack Tactiek 442
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.6 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Miśkiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Zołda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapica geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - JakobsFC 1:0

8e minuut.
Ceauşescu met een sublieme pass. Świerczok kopt de bal weg. Jabłko probeert de bal aan de voet te houden. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer draait met de bal, schiet en ... Ryba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrek draait met de bal, schiet en ... Ryba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - JakobsFC 2:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ryba trapt de bal weg van het doel. Kołomyjski probeert naar een medespeler te passen. Edrek rent richting de bal. Edrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menni met de inworp. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski geeft de bal voor. Edrek geeft de bal voor. Ryba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kołomyjski rent richting de bal. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok passt de bal zonder na te denken. Mayer is nu in balbezit. Mayer schiet op doel. Ryba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kapica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapica geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Struś de bal onder controle te krijgen. Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion Team 32%, JakobsFC 68%.
Lion Team - JakobsFC 2:0

50e minuut.
Edrek rent richting de bal. Menni bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Menni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menni haalt uit met een fantastische trap. Ryba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Menni met de inworp. Edrek is nu in balbezit. Edrek draait met de bal, schiet en ... Ryba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion Team 52%, JakobsFC 48%.
Lion Team - JakobsFC 2:0