Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MILESZKI Wks Mokotów
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


5e minuut.
Petiulevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Petiulevičius passt de bal in één keer door. Akifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Akifoğlu met een sublieme pass. Prestinaio rent richting de bal. Prestinaio passt de bal zonder na te denken. Akifoğlu rent richting de bal. Akifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Herbut onderschept slim de pass. Pap verovert de bal door een tackle van achteren. Pap speelt de bal door. Akifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Herbut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lipień komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Akifoğlu rent richting de bal. Akifoğlu draait met de bal, schiet en ... Orkowski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Felice zal de hoekschop nemen. Barańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Andrysz de bal. Akifoğlu rent richting de bal. Akifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Wks Mokotów 1:0

20e minuut.
Hoàng Khoa is nu in balbezit. Hoàng Khoa met een sublieme pass. Akifoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Akifoğlu schiet op doel. Barańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Wks Mokotów 2:0

33e minuut.
Klungelig pakt Gajek de bal. Gwardzik is nu in balbezit. Prestinaio verovert de bal door een tackle van achteren. Akifoğlu is nu in balbezit. Akifoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Wks Mokotów 3:0

36e minuut.
Prestinaio rent richting de bal. Prestinaio haalt uit met een fantastische trap. Orkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu schiet op doel. Paal! Barańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Doeltrap. Barańczyk met een harde bal richting middenveld. Pap kopt de bal weg. Prestinaio is nu in balbezit. Prestinaio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gwardzik kan de bal niet met de borst controleren. Prestinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio probeert naar een medespeler te passen. Akifoğlu is nu in balbezit. Akifoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gajek kopt de bal weg. Lipień bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pap zijn tegenspeler op de grond. Lipień wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 27%, Wks Mokotów 73%.
FC MILESZKI - Wks Mokotów 3:0

50e minuut.
Stanivuk is nu in balbezit. Hoàng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khoa passt de bal met de wreef. Samulewski speelt de bal door. Akifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mäekivi verovert de bal door een tackle van achteren. Mäekivi geeft een lange en hoge pass. Daar is Akifoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akifoğlu schiet op doel. Barańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Wks Mokotów 4:0

60e minuut.
Prestinaio met een sublieme pass. Orkowski is nu in balbezit. Akifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Akifoğlu draait met de bal, schiet en ... Barańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Wks Mokotów 5:0

61e minuut.
Samulewski is nu in balbezit. Samulewski passt de bal in één keer door. Akifoğlu rent richting de bal. Prestinaio rent richting de bal. Prestinaio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samulewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khoa geeft een hoge lob. Akifoğlu springt en kopt de bal. Barańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Prestinaio rent richting de bal. Prestinaio met een sublieme pass. Klungelig pakt Boczkowski de bal. Akifoğlu is nu in balbezit. Akifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Levin komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hoàng Khoa passt de bal met de wreef. Prestinaio rent richting de bal. Prestinaio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Akifoğlu de bal. Akifoğlu schiet op doel. Barańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Lipień rent richting de bal. Stanivuk begaat een overtreding. Lipień raakt geblesseerd tijdens het duel. Szajewski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kęska geeft een hoge lob. Doeltrap. Zakrzewski met een harde bal richting middenveld. Prestinaio is nu in balbezit. Prestinaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Wks Mokotów 6:0

77e minuut.
Mäekivi passt de bal in één keer door. Felice is nu in balbezit. Felice speelt de bal door. Akifoğlu is nu in balbezit. Akifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zakrzewski kopt de bal weg. Hoàng Khoa rent richting de bal. Hoàng Khoa geeft een hoge lob. Akifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Wks Mokotów 7:0

88e minuut.
Samulewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Janiaczyk de bal onder controle te krijgen. Gwardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestinaio verovert de bal door een tackle van achteren. Prestinaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Wks Mokotów 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 18%, Wks Mokotów 82%.
FC MILESZKI - Wks Mokotów 8:0