Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ina2stokZGL Motor Lublin
Normal Tactiek Motti
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 45.7
poor Schieten formidable
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Majster geeft een hoge lob. Penella kopt de bal weg. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve haalt uit met een fantastische trap. Wajrak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:1

4e minuut.
Daar is Olivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majster bereikt de bal nog maar net als eerste. Majster passt de bal zonder na te denken. Degreve rent richting de bal. Degreve draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Penella rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:2

7e minuut.
Penella rent richting de bal. Penella passt de bal met de wreef. Degreve rent richting de bal. Degreve haalt uit met een fantastische trap. Papierz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:3

8e minuut.
Degreve speelt de bal door. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera passt de bal zonder na te denken. Pirttilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttilehto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Mucha is nu in balbezit. Penella verovert de bal door een tackle van achteren. Penella passt de bal in één keer door. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Penella is nu in balbezit. Papierz speelt de bal door. Pirttilehto probeert naar een medespeler te passen. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Olivera rent richting de bal. Olivera passt de bal met de wreef. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:4

17e minuut.
Penella rent richting de bal. Wiedźmin begaat een overtreding. Penella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popovici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve haalt uit met een fantastische trap. Papierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:5

19e minuut.
Pirttilehto is nu in balbezit. Pirttilehto geeft de bal voor. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella geeft een hoge lob. Jelonkowski heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Magnin heeft problemen om de bal te vangen. Magnin geeft een lange en hoge pass. Degreve kan de bal niet met de borst controleren. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirttilehto met een snelle inworp. Olivera rent richting de bal. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella schiet op doel. Papierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pirttilehto neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:6

28e minuut.
Degreve is nu in balbezit. Degreve passt de bal in één keer door. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel. Jelonkowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:7

29e minuut.
Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve onderschept slim de pass. Degreve passt de bal zonder na te denken. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penella speelt de bal door. Olivera is nu in balbezit. Olivera schiet op doel. Papierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Mucha is nu in balbezit. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve schiet op doel. Papierz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:8

41e minuut.
Majster geeft een hoge lob. Doeltrap. Wajrak trapt de bal weg. Pirttilehto kan de bal niet met de borst controleren. Pirttilehto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Malowany is nu in balbezit. Magnin onderschept slim de pass. Magnin geeft een lange en hoge pass. Degreve is nu in balbezit. Degreve schiet op doel. Papierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Majster zal de hoekschop nemen. Degreve is nu in balbezit. Degreve draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Penella de bal onder controle te krijgen. Papierz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pirttilehto zal de hoekschop nemen. Daar is Jelonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ina2stokZGL 90%, Motor Lublin 10%.
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:9

49e minuut.
Kulczycki geeft de bal voor. Inworp. Majster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivera rent richting de bal. Olivera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Penella heeft problemen om de bal te vangen. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve verovert de bal door een tackle van achteren. Penella rent richting de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Wajrak geeft een hoge lob. Pirttilehto is nu in balbezit. Pirttilehto geeft de bal voor. Degreve is nu in balbezit. Degreve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:10

55e minuut.
Penella onderschept slim de pass. Penella passt de bal in één keer door. Degreve is nu in balbezit. Degreve schiet op doel. Papierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:11

58e minuut.
Pirttilehto is nu in balbezit. Pirttilehto geeft een lange en hoge pass. Masłowski is nu in balbezit. Majster verovert de bal door een tackle van achteren. Majster geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Papierz met een harde bal richting middenveld. Pirttilehto kopt de bal weg. Olivera speelt de bal door. Penella controleert de bal met de borst. Penella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:12

61e minuut.
Wiedźmin passt de bal in één keer door. Daar is Kapsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mucha is nu in balbezit. Penella verovert de bal door een tackle van achteren. Penella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Degreve met een sublieme pass. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:13

64e minuut.
Malowany met een sublieme pass. Daar is Wiedźmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penella verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Papierz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papierz met een harde bal richting middenveld. Olivera kopt de bal weg. Penella rent richting de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski is nu in balbezit. Penella verovert de bal door een tackle van achteren. Penella passt de bal zonder na te denken. Degreve is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:14

73e minuut.
Kulczycki is nu in balbezit. Olivera onderschept slim de pass. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mucha rent richting de bal. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Penella de bal. Penella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Magnin speelt de bal door. Pirttilehto rent richting de bal. Pirttilehto geeft een hoge lob. Degreve rent richting de bal. Degreve draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pirttilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttilehto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Majster de bal. Majster geeft de bal voor. Wajrak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Olivera passt de bal met de wreef. Penella rent richting de bal. Penella passt de bal met de wreef. Degreve is nu in balbezit. Degreve draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:15

86e minuut.
Pirttilehto rent richting de bal. Pirttilehto speelt de bal door. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel. Papierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:16

88e minuut.
Malowany speelt de bal door. Majster rent richting de bal. Masłowski begaat een overtreding. Masłowski krijgt een gele kaart. Majster roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Majster kan niet meer verder spelen. Tayeb met een snel genomen vrije trap. Penella rent richting de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:17

90e minuut.
Jelonkowski geeft een lange en hoge pass. Penella probeert de bal met de borst te controleren. Penella passt de bal in één keer door. Degreve rent richting de bal. Degreve schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ina2stokZGL 83%, Motor Lublin 17%.
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:17