Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornado Inter CD Feirense.
Normal Tactiek tito
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Drożko probeert naar een medespeler te passen. Madera rent richting de bal. Drożko rent richting de bal. Madera rent richting de bal. Madera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 1:0

4e minuut.
Ovedenie trapt de bal weg van het doel. Gzik rent richting de bal. Gzik met een sublieme pass. Daar is Drożko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drożko probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Madera rent richting de bal. Madera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 2:0

8e minuut.
Filar is nu in balbezit. Filar passt de bal met de wreef. Madera rent richting de bal. Madera schiet op doel. Ovedenie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Madera rent richting de bal. Madera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 3:0

10e minuut.
Jarczyk met een sublieme pass. Okno is nu in balbezit. Okno passt de bal in één keer door. Drożko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bašić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 4:0

12e minuut.
Filar rent richting de bal. Filar probeert naar een medespeler te passen. Madera rent richting de bal. Madera schiet op doel. Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Drożko rent richting de bal. Drożko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 5:0

14e minuut.
Inworp. Gzik met de inworp. Drożko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drożko haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bašić is nu in balbezit. Bašić geeft de bal voor. Filar kopt de bal weg. Madera is nu in balbezit. Madera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Ovedenie trapt de bal weg. Filar kopt de bal weg. Drożko rent richting de bal. Drożko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 6:0

19e minuut.
Wierzchowski is nu in balbezit. Gzik onderschept slim de pass. Gzik passt de bal met de wreef. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Madera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 7:0

21e minuut.
Gzik kopt de bal weg. Madera rent richting de bal. Madera probeert naar een medespeler te passen. Drożko is nu in balbezit. Drożko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Madera de bal. Madera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gzik met een snelle inworp. Drożko heeft problemen om de bal te vangen. Drożko met een sublieme pass. Madera rent richting de bal. Madera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kowal rent richting de bal. Kowal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 8:0

28e minuut.
Kowal met de inworp. Drożko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gzik de bal. Madera is nu in balbezit. Madera draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Filar met een sublieme pass. Bednarz rent richting de bal. Bednarz passt de bal zonder na te denken. Madera is nu in balbezit. Madera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 9:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gzik met de inworp. Drożko is nu in balbezit. Drożko schiet op doel. Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 10:0

32e minuut.
Józefowicz rent richting de bal. Gzik onderschept slim de pass. Gzik passt de bal zonder na te denken. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Madera rent richting de bal. Madera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 11:0

37e minuut.
Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal passt de bal zonder na te denken. Gzik is nu in balbezit. Gzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Inter 11%, CD Feirense. 89%.
Tornado Inter - CD Feirense. 12:0

48e minuut.
Madera rent richting de bal. Drożko rent richting de bal. Neumer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Neumer krijgt een gele kaart. Drożko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drożko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ovedenie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 13:0

65e minuut.
Pomietło met een sublieme pass. Filar rent richting de bal. Filar passt de bal met de wreef. Madera is nu in balbezit. Madera haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Drożko passt de bal met de wreef. Filar rent richting de bal. Filar met een sublieme pass. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ovedenie met een harde bal richting middenveld. Gzik kopt de bal weg. Drożko is nu in balbezit. Drożko schiet op doel. Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 14:0

72e minuut.
Daar is Bednarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarz probeert naar een medespeler te passen. Madera is nu in balbezit. Madera draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 15:0

73e minuut.
Drożko heeft problemen om de bal te vangen. Drożko probeert naar een medespeler te passen. Madera rent richting de bal. Madera draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 16:0

77e minuut.
Filar is nu in balbezit. Filar passt de bal met de wreef. Drożko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drożko met een sublieme pass. Madera rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Filar speelt de bal door. Kowal met een sublieme pass. Drożko heeft problemen om de bal te vangen. Drożko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 17:0

82e minuut.
Gzik met de inworp. Filar rent richting de bal. Filar passt de bal met de wreef. Drożko rent richting de bal. Drożko schiet op doel. Ovedenie bokst de bal weg. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - CD Feirense. 18:0

88e minuut.
Kowal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drożko probeert naar een medespeler te passen. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Inter 23%, CD Feirense. 77%.
Tornado Inter - CD Feirense. 18:0