Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piekielni Kopacze Bali Szlachta Nozdrzec
Normal Tactiek CRIS +1
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 35.2
poor Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Larussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morohai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morohai passt de bal met de wreef. Ames rent richting de bal. Ames schiet op doel. Grzywacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pantig geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larussa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morohai geeft de bal voor. Klungelig pakt Rejtan de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vives onderschept slim de pass. Vives probeert naar een medespeler te passen. Ames is nu in balbezit. Ames haalt uit met een fantastische trap. Grzywacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielni Kopacze Bali - Szlachta Nozdrzec 0:1

28e minuut.
Larussa speelt de bal door. Vives geeft de bal voor. Zbroszczyk kan de bal niet met de borst controleren. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames haalt uit met een fantastische trap. Grzywacz bokst de bal weg.

33e minuut.
Joński rent richting de bal. Nasiłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Ames rent richting de bal. Vives is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames passt de bal in één keer door. Morohai rent richting de bal. Morohai draait met de bal, schiet en ... Grzywacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Larussa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vives rent richting de bal. Vives passt de bal zonder na te denken. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zygmuntowski rent richting de bal. Morohai onderschept slim de pass. Morohai met een sublieme pass. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames schiet op doel. Grzywacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielni Kopacze Bali 76%, Szlachta Nozdrzec 24%.
Piekielni Kopacze Bali - Szlachta Nozdrzec 0:1

61e minuut.
Vives is nu in balbezit. Vives probeert naar een medespeler te passen. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames draait met de bal, schiet en ... Grzywacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielni Kopacze Bali - Szlachta Nozdrzec 0:2

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lángara stond buitenspel. Laiso maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Morohai kopt de bal weg. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Pyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyż met een sublieme pass. Klungelig pakt Ames de bal. Joński is nu in balbezit. Joński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Laiso geeft een hoge lob. Larussa is nu in balbezit. Larussa met een sublieme pass. Ames rent richting de bal. Ames draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielni Kopacze Bali 75%, Szlachta Nozdrzec 25%.
Piekielni Kopacze Bali - Szlachta Nozdrzec 0:2