Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc.ramzi KS Orzeł Bydgoszcz
Normal Tactiek City
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Kordek is nu in balbezit. Kordek passt de bal zonder na te denken. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała draait met de bal, schiet en ... Dziwak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.ramzi - KS Orzeł Bydgoszcz 0:1

6e minuut.
Majkrzak geeft een hoge lob. Daar is Bei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bei probeert naar een medespeler te passen. Kacała is nu in balbezit. Kacała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Kacała de bal. Biskupski is nu in balbezit. Kacała onderschept slim de pass. Kacała haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kurtyka de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.ramzi - KS Orzeł Bydgoszcz 0:2

12e minuut.
Regowski met een snelle inworp. Kordek is nu in balbezit. Kordek schiet op doel. Szymkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Dziwak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.ramzi - KS Orzeł Bydgoszcz 0:3

13e minuut.
Derda rent richting de bal. Bei speelt de bal door. Kacała is nu in balbezit. Kacała haalt uit met een fantastische trap. Kordek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kordek probeert de bal aan de voet te houden. Archutowski kopt de bal weg. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.ramzi - KS Orzeł Bydgoszcz 0:4

31e minuut.
Estévez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kacała de bal. Biskupski is nu in balbezit. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Derda is nu in balbezit. Derda passt de bal met de wreef. Archutowski rent richting de bal. Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kacała speelt de bal door. Kordek rent richting de bal. Kordek haalt uit met een fantastische trap. Szymkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziwak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Estévez geeft een hoge lob. Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Derda de bal. Derda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.ramzi - KS Orzeł Bydgoszcz 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.ramzi 74%, KS Orzeł Bydgoszcz 26%.
fc.ramzi - KS Orzeł Bydgoszcz 0:5

51e minuut.
Stoltmann geeft een hoge lob. Jakubowski heeft problemen om de bal te vangen. Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordek schiet op doel. Dziwak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.ramzi - KS Orzeł Bydgoszcz 0:6

56e minuut.
Turudić passt de bal met de wreef. Derda rent richting de bal. Derda passt de bal in één keer door. Kacała rent richting de bal. Kacała draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Regowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Estévez met een snelle inworp. Kordek rent richting de bal. Kordek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kordek speelt de bal door. Kacała rent richting de bal. Kacała passt de bal met de wreef. Derda is nu in balbezit. Derda haalt uit met een fantastische trap. Dziwak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.ramzi - KS Orzeł Bydgoszcz 0:7

64e minuut.
Kmiecik met een sublieme pass. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda passt de bal met de wreef. Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biskupski met een sublieme pass. Klungelig pakt Turudić de bal. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Nene probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kacała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacała draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Biskupski rent richting de bal. Biskupski passt de bal met de wreef. Turudić is nu in balbezit. Turudić passt de bal met de wreef. Bei geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Kordek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regowski rent richting de bal. Kacała onderschept slim de pass. Kordek is nu in balbezit. Kordek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda onderschept slim de pass. Derda speelt de bal door. Kacała is nu in balbezit. Kacała schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez geeft een lange en hoge pass. Archutowski kopt de bal weg. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.ramzi - KS Orzeł Bydgoszcz 0:8

77e minuut.
Mâlcu kopt de bal weg. Kacała rent richting de bal. Szymkiewicz begaat een overtreding. Kacała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Archutowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jakubowski is nu in balbezit. Jakubowski passt de bal in één keer door. Kacała is nu in balbezit. Kacała draait met de bal, schiet en ... Dziwak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.ramzi - KS Orzeł Bydgoszcz 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.ramzi 80%, KS Orzeł Bydgoszcz 20%.
fc.ramzi - KS Orzeł Bydgoszcz 0:9