Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrala Nasienna Proślice RTS Topory
Liga :P Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
56 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 17.2
uitstekend Schieten zwak
uitstekend Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delling met de inworp. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton verovert de bal door een tackle van achteren. Britton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Kraljević met een sublieme pass. Delling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delling passt de bal zonder na te denken. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 1:0

5e minuut.
Kraljević met een snelle inworp. Delling geeft een hoge lob. Britton is nu in balbezit. Britton schiet op doel. Tryba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 2:0

6e minuut.
Retlewski speelt de bal door. Ciapalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Britton. Britton krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Nušla passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pejas de bal onder controle te krijgen. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton haalt uit met een fantastische trap. Tryba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 3:0

14e minuut.
Bobkowski is nu in balbezit. Delling onderschept slim de pass. Delling geeft een hoge lob. Nušla rent richting de bal. Nušla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 4:0

15e minuut.
Britton onderschept slim de pass. Britton passt de bal met de wreef. Delling bereikt de bal nog maar net als eerste. Delling geeft een hoge lob. Nušla krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 5:0

17e minuut.
Kraljević speelt de bal door. Delling geeft de bal voor. Nušla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 6:0

18e minuut.
Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delling bereikt de bal nog maar net als eerste. Delling passt de bal met de wreef. Nušla heeft problemen om de bal te vangen. Nušla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 7:0

21e minuut.
Hruszowiec is nu in balbezit. Ayaydın onderschept slim de pass. Ayaydın probeert naar een medespeler te passen. Nušla is nu in balbezit. Nušla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tryba trapt de bal weg. Ayaydın geeft een hoge lob. Britton kopt de bal weg. Daar is Nušla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nušla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Nušla rent richting de bal. Nušla probeert naar een medespeler te passen. Britton rent richting de bal. Britton haalt uit met een fantastische trap. Tryba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Britton onderschept slim de pass. Britton geeft de bal voor. Delling met een sublieme pass. Nušla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 8:0

30e minuut.
Sim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sim geeft de bal voor. Dziobak heeft problemen om de bal te vangen. Nušla is nu in balbezit. Nušla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tryba met een harde bal richting middenveld. Delling probeert naar een medespeler te passen. Ayaydın met een sublieme pass. Britton is nu in balbezit. Britton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kraljević geeft de bal voor. Nušla kopt de bal weg. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton schiet op doel. Tryba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 9:0

38e minuut.
Placykiewicz rent richting de bal. Placykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Nušla bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton rent richting de bal. Britton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Delling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delling geeft een lange en hoge pass. Daar is Lisień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tryba met een harde bal richting middenveld. Delling speelt de bal door. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 10:0

40e minuut.
Retlewski passt de bal in één keer door. Nušla bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton is nu in balbezit. Nušla rent richting de bal. Nušla haalt uit met een fantastische trap. Tryba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 11:0

44e minuut.
Delling geeft een hoge lob. Lisień kan de bal niet met de borst controleren. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton draait met de bal, schiet en ... Tryba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 12:0

44e minuut.
Majcher rent richting de bal. Britton onderschept slim de pass. Britton passt de bal in één keer door. Nušla rent richting de bal. Nušla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrala Nasienna Proślice 22%, RTS Topory 78%.
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 12:0

47e minuut.
Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton passt de bal met de wreef. Nušla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 13:0

52e minuut.
Nušla onderschept slim de pass. Nušla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Britton de bal. Britton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 14:0

53e minuut.
Sim verovert de bal door een tackle van achteren. Sim geeft de bal voor. Daar is Lisień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Britton is nu in balbezit. Britton schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Potro onderschept slim de pass. Potro probeert naar een medespeler te passen. Ayaydın met een sublieme pass. Britton is nu in balbezit. Britton draait met de bal, schiet en ... Tryba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delling neemt de hoekschop. Nušla springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Văn Quỳnh passt de bal in één keer door. Dziobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nušla zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nušla moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nušla schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Văn Quỳnh passt de bal met de wreef. Delling rent richting de bal. Delling geeft een hoge lob. Daar is Britton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Britton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 15:0

63e minuut.
Ciapalski speelt de bal door. Retlewski heeft problemen om de bal te vangen. Britton is nu in balbezit. Britton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kraljević passt de bal in één keer door. Ayaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaydın passt de bal in één keer door. Britton rent richting de bal. Britton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 16:0

72e minuut.
Delling rent richting de bal. Delling geeft de bal voor. Placykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Britton onderschept slim de pass. Britton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Dziobak passt de bal met de wreef. Retlewski is nu in balbezit. Retlewski met een sublieme pass. Ayaydın geeft de bal voor. Britton springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kraljević geeft een lange en hoge pass. Tryba met een sublieme pass. Ayaydın kopt de bal weg. Daar is Britton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Britton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tryba trapt de bal weg. Delling geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lisień de bal. Britton rent richting de bal. Britton schiet op doel. Tryba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton draait met de bal, schiet en ... Tryba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Daar is Ayaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayaydın speelt de bal door. Britton is nu in balbezit. Britton schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pejas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayaydın neemt de hoekschop. Britton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 17:0

81e minuut.
Bobkowski geeft de bal voor. Sim kopt de bal weg. Delling kan de bal niet met de borst controleren. Britton rent richting de bal. Britton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tryba met een sublieme pass. Kraljević geeft de bal voor. Britton rent richting de bal. Britton haalt uit met een fantastische trap. Tryba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 18:0

87e minuut.
Daar is Placykiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Ayaydın passt de bal met de wreef. Britton rent richting de bal. Britton schiet op doel. Tryba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pejas probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ayaydın zal de hoekschop nemen. Delling is nu in balbezit. Delling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrala Nasienna Proślice 17%, RTS Topory 83%.
Centrala Nasienna Proślice - RTS Topory 18:0