Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drogowcy Młodzi ludzie
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Deberny is nu in balbezit. Korczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Korczewski probeert naar een medespeler te passen. Cudny is nu in balbezit. Cudny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Murdza verovert de bal door een tackle van achteren. Dryl onderschept slim de pass. Dryl speelt de bal door. Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Doeltrap. Jakubiec trapt de bal weg van het doel. Dryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zasadzki draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Murdza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny probeert naar een medespeler te passen. Kiepur rent richting de bal. Kiepur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bugdoł heeft problemen om de bal te vangen. Zasadzki rent richting de bal. Bugdoł rent richting de bal. Kiepur rent richting de bal. Kiepur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zasadzki kopt de bal weg. Kiepur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepur onderschept slim de pass. Kiepur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogowcy 49%, Młodzi ludzie 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drogowcy - Młodzi ludzie 0:0

48e minuut.
Dryl passt de bal zonder na te denken. Dąbski is nu in balbezit. Dąbski passt de bal met de wreef. Daar is Korczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Niemyski met een sublieme pass. Dąbski met een sublieme pass. Dworzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Jakubiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny met een sublieme pass. Daar is Kiepur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiepur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulewicz speelt de bal door. Murdza rent richting de bal. Cudny onderschept slim de pass. Cudny schiet op doel. Jakubiec bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cudny neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kubik de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Bugdoł de bal. Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mordej krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogowcy 43%, Młodzi ludzie 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drogowcy - Młodzi ludzie 0:0