Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks ejakulat Wisła Grabina
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziak onderschept slim de pass. Taras rent richting de bal. Kuziak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuziak geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skorża is nu in balbezit. Skorża draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks ejakulat - Wisła Grabina 1:0

15e minuut.
Skorża passt de bal zonder na te denken. Kuziak speelt de bal door. Czorny is nu in balbezit. Czorny schiet op doel. Kossowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Obuchowicz onderschept slim de pass. Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek passt de bal met de wreef. Ślęzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęzak geeft een hoge lob. Dzieszuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks ejakulat 45%, Wisła Grabina 55%.
ks ejakulat - Wisła Grabina 1:0

72e minuut.
Drzyzga passt de bal zonder na te denken. Szalus rent richting de bal. Szalus passt de bal in één keer door. Powałka is nu in balbezit. Powałka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża met een sublieme pass. Klungelig pakt Ślęzak de bal. Ślęzak geeft een hoge lob. Biskupek kopt de bal weg. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Obuchowicz rent richting de bal. Obuchowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zachwieja de bal. Kossowski rent richting de bal. Kossowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks ejakulat - Wisła Grabina 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks ejakulat 39%, Wisła Grabina 61%.
ks ejakulat - Wisła Grabina 2:0