Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Glinianka Najfajniejsi
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Drewicz geeft een lange en hoge pass. Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchomorski is nu in balbezit. Groncik onderschept slim de pass. Groncik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kądziołka probeert naar een medespeler te passen. Bielski rent richting de bal. Rębisz rent richting de bal. Rębisz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sibik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Glinianka 47%, Najfajniejsi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Glinianka - Najfajniejsi 0:0

57e minuut.
Kwapisz is nu in balbezit. Kwapisz passt de bal met de wreef. Bielski heeft problemen om de bal te vangen. Kwapisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwapisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Soporek probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Walkiewicz de bal onder controle te krijgen. Dzięgielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Drewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jonatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonatowski passt de bal in één keer door. Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Groncik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Tworkowski de bal onder controle te krijgen. Kądziołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kądziołka passt de bal met de wreef. Rębisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębisz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dworzecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Glinianka 52%, Najfajniejsi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Glinianka - Najfajniejsi 0:0