Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0151
  • Stadion: Wilki krosno
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6763
Wilki Krosno AK Ruczaj
433 att Tactiek SK KO
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 22.4
solid Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Kuchta met de inworp. Kurczab probeert naar een medespeler te passen. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kurczab passt de bal in één keer door. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu passt de bal met de wreef. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaduła is nu in balbezit. Gaduła geeft de bal voor. Daar is Kuśmierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmierzak geeft de bal voor. Sypniewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu onderschept slim de pass. Tiutiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sypniewski de bal. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 1:0

14e minuut.
Tiutiu passt de bal in één keer door. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Kwoon-Sun passt de bal met de wreef. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 2:0

16e minuut.
Kurczab met een snelle inworp. Kwoon-Sun heeft problemen om de bal te vangen. Madey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwoon-Sun raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwoon-Sun neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jakubowicz bokst de bal weg.

19e minuut.
Kurczab verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczab passt de bal in één keer door. Tiutiu speelt de bal door. Kwoon-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomy verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomy passt de bal met de wreef. Foltyn rent richting de bal. Foltyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bendkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuchta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwoon-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Jakubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gaduła probeert de bal aan de voet te houden. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 3:0

37e minuut.
Couturier speelt de bal door. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu passt de bal met de wreef. Sypniewski is nu in balbezit. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 4:0

39e minuut.
Tiutiu is nu in balbezit. Sypniewski speelt de bal door. Kwoon-Sun rent richting de bal. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ... Jakubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gaduła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Sun verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sypniewski geeft een hoge lob. Madey probeert de bal aan de voet te houden. Kwoon-Sun rent richting de bal. Kwoon-Sun schiet op doel. Jakubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bendkowski de bal. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 5:0

42e minuut.
Gaduła geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurczab met een snelle inworp. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Kwoon-Sun geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Krosno 29%, AK Ruczaj 71%.
Wilki Krosno - AK Ruczaj 6:0

46e minuut.
Inworp. Kustosz met de inworp. Kuchta probeert naar een medespeler te passen. Sypniewski is nu in balbezit. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Gaduła geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuśmierzak met de inworp. Kurczab rent richting de bal. Kurczab geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Stasiuk speelt de bal door. Kurczab is nu in balbezit. Kurczab met een sublieme pass. Kwoon-Sun rent richting de bal. Kwoon-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kurczab kopt de bal weg. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu passt de bal in één keer door. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kuśmierzak onderschept slim de pass. Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. Tiutiu kopt de bal weg. Kwoon-Sun rent richting de bal. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Mandía geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gaduła de bal. Kwoon-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ... Jakubowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 7:0

64e minuut.
Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski passt de bal met de wreef. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Kwoon-Sun haalt uit met een fantastische trap. Jakubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gaduła de bal. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Andreolli is nu in balbezit. Kurczab onderschept slim de pass. Kurczab passt de bal in één keer door. Sypniewski is nu in balbezit. Sypniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kustosz rent richting de bal. Kustosz geeft de bal voor. Tiutiu speelt de bal door. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ... Jakubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 8:0

72e minuut.
Madey speelt de bal door. Kurczab geeft een hoge lob. Sypniewski is nu in balbezit. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 9:0

75e minuut.
Kuchta onderschept slim de pass. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu geeft een lange en hoge pass. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 10:0

78e minuut.
Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski passt de bal in één keer door. Gaduła probeert de bal aan de voet te houden. Kwoon-Sun rent richting de bal. Kwoon-Sun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 11:0

82e minuut.
Andreolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreolli passt de bal zonder na te denken. Stasiuk met een sublieme pass. Couturier is nu in balbezit. Couturier geeft een lange en hoge pass. Jakubowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kwoon-Sun rent richting de bal. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 12:0

86e minuut.
Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu met een sublieme pass. Sypniewski rent richting de bal. Daar is Kwoon-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Sun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 13:0

89e minuut.
Vega passt de bal in één keer door. Kuchta met een sublieme pass. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - AK Ruczaj 14:0

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Sypniewski de bal onder controle te krijgen. Couturier speelt de bal door. Bendkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Kwoon-Sun rent richting de bal. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ... Jakubowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Krosno 21%, AK Ruczaj 79%.
Wilki Krosno - AK Ruczaj 14:0