Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS KOSZARY SOP JB Czwartako
Normal Tactiek przejście
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Haberski geeft een hoge lob. Mola kopt de bal weg. Kononowicz heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KOSZARY SOP - JB Czwartako 0:1

19e minuut.
Wleklak kopt de bal weg. Daar is Derbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozak onderschept slim de pass. Kozak geeft de bal voor. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen. Długi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KOSZARY SOP - JB Czwartako 0:2

21e minuut.
Kozak rent richting de bal. Kozak geeft een hoge lob. Daar is Kononowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kononowicz geeft de bal voor. Obeadă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KOSZARY SOP - JB Czwartako 0:3

24e minuut.
Kozak rent richting de bal. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz passt de bal zonder na te denken. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KOSZARY SOP - JB Czwartako 0:4

25e minuut.
Szpiech met een sublieme pass. Brisset rent richting de bal. Zieleń probeert naar een medespeler te passen. Žemla rent richting de bal. Žemla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szpiech zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zieleń is nu in balbezit. Zieleń geeft de bal voor. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. Długi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KOSZARY SOP - JB Czwartako 0:5

37e minuut.
Wleklak verovert de bal door een tackle van achteren. Wleklak geeft een lange en hoge pass. Derbin speelt de bal door. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szpiech kopt de bal weg. Mola geeft de bal voor. Haberski heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Brisset is nu in balbezit. Wojnicki is nu in balbezit. Brisset onderschept slim de pass. Brisset geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS KOSZARY SOP 80%, JB Czwartako 20%.
KS KOSZARY SOP - JB Czwartako 0:5

56e minuut.
Klungelig pakt Kozak de bal. Zieleń rent richting de bal. Zieleń met een sublieme pass. Kozak is nu in balbezit. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak schiet op doel. Daar is Wojnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpiech rent richting de bal. Szpiech geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Truteń rent richting de bal. Brisset verovert de bal door een tackle van achteren. Brisset geeft een hoge lob. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Kozak de bal. Zieleń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kozak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kozak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KOSZARY SOP - JB Czwartako 0:6

83e minuut.
Mola passt de bal met de wreef. Szpiech probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS KOSZARY SOP - JB Czwartako 0:7

87e minuut.
Derbin rent richting de bal. Kozak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozak probeert naar een medespeler te passen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szpiech speelt de bal door. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset passt de bal met de wreef. Kozak is nu in balbezit. Kozak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS KOSZARY SOP 80%, JB Czwartako 20%.
KS KOSZARY SOP - JB Czwartako 0:7