Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GangStarr Clan Pandemic Survivors F.C.
532 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk geeft een hoge lob. Daar is Widuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triñans is nu in balbezit. Triñans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bałamut trapt de bal weg. Fernández Carbajo kopt de bal weg. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Agirretxe Arruti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fernández Carbajo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mosqueda komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Remień rent richting de bal. Mosqueda is nu in balbezit. Mosqueda met een sublieme pass. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Agirretxe Arruti draait met de bal, schiet en ... Szynalewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Papakostas geeft de bal voor. Triñans rent richting de bal. Triñans speelt de bal door. Mosqueda is nu in balbezit. Mosqueda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - Pandemic Survivors F.C. 1:0

37e minuut.
Widuch is nu in balbezit. Widuch met een sublieme pass. Prokop heeft problemen om de bal te vangen. Triñans bereikt de bal nog maar net als eerste. Triñans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangStarr Clan 27%, Pandemic Survivors F.C. 73%.
GangStarr Clan - Pandemic Survivors F.C. 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Mosqueda de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sak. Mosqueda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alva met een snel genomen vrije trap. Triñans rent richting de bal. Triñans haalt uit met een fantastische trap. Szynalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - Pandemic Survivors F.C. 2:0

54e minuut.
Deja speelt de bal door. Jagodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti verovert de bal door een tackle van achteren. Agirretxe Arruti draait met de bal, schiet en ... Szynalewski bokst de bal weg.

56e minuut.
Alva rent richting de bal. Alva geeft de bal voor. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Agirretxe Arruti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - Pandemic Survivors F.C. 3:0

59e minuut.
Papakostas is nu in balbezit. Papakostas passt de bal zonder na te denken. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Agirretxe Arruti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Madajczyk speelt de bal door. Daar is Alva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alva geeft een hoge lob. Triñans controleert de bal met de borst. Triñans schiet op doel. Szynalewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agirretxe Arruti is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hilă neemt de hoekschop. Remień heeft problemen om de bal te vangen. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Agirretxe Arruti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Alva geeft een lange en hoge pass. Triñans rent richting de bal. Triñans passt de bal met de wreef. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Agirretxe Arruti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangStarr Clan 36%, Pandemic Survivors F.C. 64%.
GangStarr Clan - Pandemic Survivors F.C. 3:0