Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AK Ruczaj BAME FC
SK KO Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Wyrębek is nu in balbezit. Łakomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomy passt de bal zonder na te denken. Solares is nu in balbezit. Solares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kurski met een sublieme pass. Klungelig pakt Foltyn de bal. Foltyn passt de bal zonder na te denken. Solares bereikt de bal nog maar net als eerste. Solares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobieszczański is nu in balbezit. Lizik is nu in balbezit. Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański geeft een lange en hoge pass. Paal!

5e minuut.
Karpacz rent richting de bal. Andreolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreolli passt de bal in één keer door. Solares bereikt de bal nog maar net als eerste. Solares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Suchoń geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laddach met de inworp. Łakomy is nu in balbezit. Łakomy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lamka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ołówek is nu in balbezit. Wałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ołówek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ołówek kan niet meer verder spelen. Ziarkowski komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Kurski rent richting de bal. Kurski geeft een lange en hoge pass. Ziarkowski probeert de bal aan de voet te houden. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Ruczaj - BAME FC 0:1

30e minuut.
Gaduła verovert de bal door een tackle van achteren. Gaduła geeft de bal voor. Solares rent richting de bal. Solares haalt uit met een fantastische trap. Lizik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AK Ruczaj - BAME FC 1:1

34e minuut.
Lamka kopt de bal weg. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Solares de bal onder controle te krijgen. Solares haalt uit met een fantastische trap. Lizik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Madey verovert de bal door een tackle van achteren. Madey geeft een lange en hoge pass. Wałek kopt de bal weg. Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Ruczaj 49%, BAME FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AK Ruczaj - BAME FC 1:1

51e minuut.
Kurski rent richting de bal. Łakomy onderschept slim de pass. Łakomy met een sublieme pass. Solares bereikt de bal nog maar net als eerste. Solares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Ruczaj - BAME FC 2:1

60e minuut.
Pajęcki kopt de bal weg. Gaduła probeert de bal aan de voet te houden. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek schiet op doel. Jakubowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AK Ruczaj - BAME FC 2:2

67e minuut.
Madey geeft een hoge lob. Solares is nu in balbezit. Solares passt de bal zonder na te denken. Łakomy is nu in balbezit. Łakomy schiet op doel. Lizik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Ruczaj - BAME FC 3:2

84e minuut.
Solares is nu in balbezit. Solares draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sobieszczański de bal onder controle te krijgen. Laddach bereikt de bal nog maar net als eerste. Laddach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Ruczaj 41%, BAME FC 59%.
AK Ruczaj - BAME FC 3:2