Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tauzen Pento Kiełbasów
Normal Tactiek Defend
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Siudziński kopt de bal weg. Czerembor rent richting de bal. Lerch begaat een overtreding. Lerch krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Doeltrap. Ciepiela trapt de bal weg. Siudziński heeft problemen om de bal te vangen. Turczyniak rent richting de bal. Turczyniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tauzen - Pento Kiełbasów 1:0

18e minuut.
Bidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas passt de bal zonder na te denken. Lerch met een sublieme pass. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciepiela speelt de bal door. Pieńkowski kopt de bal weg. Turczyniak rent richting de bal. Turczyniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tauzen - Pento Kiełbasów 2:0

20e minuut.
Certowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machnacki met de inworp. Turczyniak is nu in balbezit. Turczyniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tauzen 48%, Pento Kiełbasów 52%.
GKS Tauzen - Pento Kiełbasów 2:0

48e minuut.
Sławoj rent richting de bal. Żeromski rent richting de bal. Lerch is nu in balbezit. Żeromski rent richting de bal. Żeromski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tauzen - Pento Kiełbasów 2:1

56e minuut.
Turczyniak controleert de bal met de borst. Lerch rent richting de bal. Lerch speelt de bal door. Niedźwiedź rent richting de bal. Niedźwiedź haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Sierka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machnacki met de inworp. Turczyniak rent richting de bal. Turczyniak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tauzen 41%, Pento Kiełbasów 59%.
GKS Tauzen - Pento Kiełbasów 2:1