Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gimpex FC KLS Iskra Iskrzynia
Testowo Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 37.9
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Frencl probeert naar een medespeler te passen. Talpăiute is nu in balbezit. Meier rent richting de bal. Meier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Płyta de bal onder controle te krijgen. Boruciński bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Johanovský is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johanovský met een snelle inworp. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pakos rent richting de bal. Pakos passt de bal in één keer door. Meier rent richting de bal. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ulloa onderschept slim de pass. Ulloa probeert naar een medespeler te passen. Việt Huy speelt de bal door. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski geeft een lange en hoge pass. Szandarowski probeert naar een medespeler te passen. Johanovský rent richting de bal. Johanovský geeft een lange en hoge pass. Boruciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Płyta heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KLS Iskra Iskrzynia 0:1

30e minuut.
Frencl is nu in balbezit. Frencl geeft een hoge lob. Meier rent richting de bal. Meier draait met de bal, schiet en ... Boruciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KLS Iskra Iskrzynia 0:2

31e minuut.
Kret probeert naar een medespeler te passen. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski geeft een hoge lob. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Việt Huy kopt de bal weg. Johanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanovský passt de bal met de wreef. Meier rent richting de bal. Meier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ulloa passt de bal in één keer door. Pakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakos passt de bal met de wreef. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KLS Iskra Iskrzynia 0:3

39e minuut.
Ulloa met een sublieme pass. Pakos heeft problemen om de bal te vangen. Pakos speelt de bal door. Meier rent richting de bal. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Talpăiute verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăiute speelt de bal door. Meier is nu in balbezit. Meier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Płyta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pakos neemt de hoekschop. Johanovský kopt de bal weg. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimpex FC 75%, KLS Iskra Iskrzynia 25%.
Gimpex FC - KLS Iskra Iskrzynia 0:3

50e minuut.
Việt Huy passt de bal zonder na te denken. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. Meier is nu in balbezit. Meier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KLS Iskra Iskrzynia 0:4

54e minuut.
Việt Huy probeert naar een medespeler te passen. Frencl met een sublieme pass. Klungelig pakt Meier de bal. Meier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KLS Iskra Iskrzynia 0:5

58e minuut.
Frencl probeert naar een medespeler te passen. Pakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakos geeft een hoge lob. Meier is nu in balbezit. Meier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ulloa kan de bal niet met de borst controleren. Ulloa geeft een hoge lob. Meier rent richting de bal. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap. Boruciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Płyta geeft een hoge lob. Ulloa kopt de bal weg. Klungelig pakt Szandarowski de bal. Frencl is nu in balbezit. Frencl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Boruciński trapt de bal weg. Frencl kopt de bal weg. Meier is nu in balbezit. Meier schiet op doel. Boruciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Szandarowski speelt de bal door. Johanovský is nu in balbezit. Klekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanovský onderschept slim de pass. Johanovský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Doeltrap. Canavaro komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Johanovský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Meier de bal. Płyta is nu in balbezit. Meier onderschept slim de pass. Meier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boruciński met een sublieme pass. Việt Huy kopt de bal weg. Daar is Canavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canavaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KLS Iskra Iskrzynia 0:6

70e minuut.
Klekowski is nu in balbezit. Klekowski geeft een hoge lob. Saarimäki probeert naar een medespeler te passen. Canavaro rent richting de bal. Canavaro schiet op doel. Boruciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meier is nu in balbezit. Meier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KLS Iskra Iskrzynia 0:7

76e minuut.
Inworp. Audars komt het veld opgelopen. Panaszkiewicz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Canavaro is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kończewski ... Strafschop! Canavaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Meier legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Boruciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KLS Iskra Iskrzynia 0:8

80e minuut.
Johanovský is nu in balbezit. Johanovský passt de bal met de wreef. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ulloa rent richting de bal. Ulloa geeft een lange en hoge pass. Meier is nu in balbezit. Meier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KLS Iskra Iskrzynia 0:9

86e minuut.
Szandarowski kan de bal niet met de borst controleren. Szandarowski speelt de bal door. Pakos met een sublieme pass. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier schiet op doel. Boruciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimpex FC 79%, KLS Iskra Iskrzynia 21%.
Gimpex FC - KLS Iskra Iskrzynia 0:9