Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Blancos C.F FC CHEŁM ŚLĄSKI
freedom Tactiek 532
37% Balbezit 63%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
18.9 gemiddelde waardering 34.1
weak Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Proksa rent richting de bal. Kempa verovert de bal door een tackle van achteren. Kempa met een sublieme pass. Sammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Augustyn geeft een hoge lob. Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda haalt uit met een fantastische trap. Matlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - FC CHEŁM ŚLĄSKI 1:0

30e minuut.
Wańdoch geeft een hoge lob. Pietryka rent richting de bal. Sammler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sammler naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
Obara probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liturgista geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Blancos C.F 62%, FC CHEŁM ŚLĄSKI 38%.
Los Blancos C.F - FC CHEŁM ŚLĄSKI 1:0

60e minuut.
Augustyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Gryciuk met een sublieme pass. Kempa is nu in balbezit. Kempa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dąbkowski passt de bal met de wreef. Gryciuk heeft problemen om de bal te vangen. Gryciuk passt de bal zonder na te denken. Wańdoch rent richting de bal. Wańdoch geeft een lange en hoge pass. Buchalik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Blancos C.F 64%, FC CHEŁM ŚLĄSKI 36%.
Los Blancos C.F - FC CHEŁM ŚLĄSKI 1:0