Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Żytnia Gimpex FC
luty1 Tactiek Testowo
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 27
very good Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Czyszanowski met een snelle inworp. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka passt de bal met de wreef. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rudowski geeft een hoge lob. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka speelt de bal door. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rudowski kopt de bal weg. Daar is van Fessem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Fessem passt de bal met de wreef. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Boruciński probeert naar een medespeler te passen. Rudowski kopt de bal weg. Płyta kan de bal niet met de borst controleren. van Fessem rent richting de bal. van Fessem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kurnatowski heeft problemen om de bal te vangen. Kurnatowski geeft een hoge lob. van Fessem heeft problemen om de bal te vangen. van Fessem haalt uit met een fantastische trap. Boruciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Gimpex FC 1:0

20e minuut.
Kura is nu in balbezit. van Fessem onderschept slim de pass. Tyczka probeert naar een medespeler te passen. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rudowski rent richting de bal. Klekowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rudowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyczka met een snel genomen vrije trap. van Fessem kopt de bal weg. Boruciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kurnatowski probeert naar een medespeler te passen. Pielesiak probeert de bal met de borst te controleren. Pielesiak met een sublieme pass. Di Meco geeft een lange en hoge pass. van Fessem springt en kopt de bal. Boruciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boruciński speelt de bal door. Łaszczewski kopt de bal weg. Daar is Kura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Fessem rent richting de bal. van Fessem draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski passt de bal in één keer door. Di Meco geeft een lange en hoge pass. van Fessem maakt een snoekduik en kopt de bal. Boruciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Gimpex FC 2:0

38e minuut.
Kura is nu in balbezit. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka met een sublieme pass. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Boruciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Rudowski passt de bal met de wreef. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski geeft een hoge lob. van Fessem rent richting de bal. van Fessem schiet op doel. Boruciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pielesiak rent richting de bal. van Fessem rent richting de bal. van Fessem haalt uit met een fantastische trap. Boruciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tyczka verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pielesiak de bal. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Boruciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Gimpex FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 27%, Gimpex FC 73%.
F.C Żytnia - Gimpex FC 3:0

47e minuut.
Rudowski passt de bal met de wreef. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem verovert de bal door een tackle van achteren. van Fessem schiet op doel. Na een snelle pass probeert Płyta de bal onder controle te krijgen. Boruciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Tyczka rent richting de bal. Pielesiak rent richting de bal. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak draait met de bal, schiet en ... Boruciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak schiet op doel. Boruciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak passt de bal in één keer door. Daar is van Fessem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Fessem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Gimpex FC 4:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupa komt het veld opgelopen. Gwalbert komt het veld opgelopen. Wernecki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kurnatowski geeft een hoge lob. Klekowski kan de bal niet met de borst controleren. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem haalt uit met een fantastische trap. Boruciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Gimpex FC 5:0

64e minuut.
Łaszczewski speelt de bal door. Daar is Szandarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Fessem rent richting de bal. van Fessem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Krupa probeert naar een medespeler te passen. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka passt de bal met de wreef. Krupa heeft problemen om de bal te vangen. Krupa draait met de bal, schiet en ... Boruciński bokst de bal weg.

69e minuut.
Di Meco geeft een hoge lob. Krupa kopt de bal weg. Klekowski heeft problemen om de bal te vangen. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kura heeft problemen om de bal te vangen. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem schiet op doel. Boruciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Klekowski geeft een hoge lob. Martyniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kończewski de bal. Krupa rent richting de bal. Krupa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Solla komt het veld opgelopen. Ferenc komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kurnatowski geeft de bal voor. Ferenc rent richting de bal. Ferenc passt de bal zonder na te denken. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Di Meco kopt de bal weg. Płyta heeft problemen om de bal te vangen. Solla is nu in balbezit. Solla haalt uit met een fantastische trap. Boruciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Gimpex FC 6:0

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boruciński trapt de bal weg van het doel. Ferenc kopt de bal weg. Solla is nu in balbezit. Solla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 29%, Gimpex FC 71%.
F.C Żytnia - Gimpex FC 6:0