Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHEŁM ŚLĄSKI Bleeeeeeeee
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Fydrych geeft de bal voor. Klungelig pakt Strojnowski de bal. Wańdoch rent richting de bal. Wańdoch geeft een lange en hoge pass. Hejmej kopt de bal weg. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

11e minuut.
Wańdoch passt de bal in één keer door. Gryciuk rent richting de bal. Gryciuk probeert naar een medespeler te passen. Hejmej rent richting de bal. Hejmej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pezda passt de bal met de wreef. Gryciuk is nu in balbezit. Gryciuk passt de bal zonder na te denken. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski passt de bal met de wreef. Żyluk rent richting de bal. Hejmej verovert de bal door een tackle van achteren. Hejmej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gryciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Gryciuk passt de bal met de wreef. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej schiet op doel. Zaorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Bleeeeeeeee 1:0

35e minuut.
Nowosielski controleert de bal met de borst. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej draait met de bal, schiet en ... Żyluk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Bleeeeeeeee 2:0

39e minuut.
Szudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski onderschept slim de pass. Dąbkowski met een sublieme pass. Pezda rent richting de bal. Pezda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEŁM ŚLĄSKI 29%, Bleeeeeeeee 71%.
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Bleeeeeeeee 2:0

49e minuut.
Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski onderschept slim de pass. Liturgista speelt de bal door. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dąbkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Żyluk de bal. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej haalt uit met een fantastische trap. Zaorski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Gryciuk met een sublieme pass. Pezda is nu in balbezit. Żyluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda verovert de bal door een tackle van achteren. Pezda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Bleeeeeeeee 3:0

66e minuut.
Fydrych speelt de bal door. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hejmej de bal. Hejmej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wojtala geeft de bal voor. Dąbkowski speelt de bal door. Rabenda is nu in balbezit. Hejmej onderschept slim de pass. Hejmej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Boniek heeft problemen om de bal te vangen. Gryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk passt de bal met de wreef. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Liturgista met de inworp. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft de bal voor. Pezda is nu in balbezit. Pezda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Bleeeeeeeee 4:0

79e minuut.
Żyluk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Liturgista met de inworp. Hejmej rent richting de bal. Hejmej haalt uit met een fantastische trap. Zaorski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wańdoch neemt de hoekschop. Hejmej maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Bleeeeeeeee 5:0

85e minuut.
Liturgista speelt de bal door. Gryciuk rent richting de bal. Gryciuk passt de bal in één keer door. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEŁM ŚLĄSKI 17%, Bleeeeeeeee 83%.
FC CHEŁM ŚLĄSKI - Bleeeeeeeee 5:0