Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHEŁM ŚLĄSKI F.C Żytnia
532 Tactiek luty1
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 42.3
good Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Rudowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Fessem rent richting de bal. van Fessem geeft een hoge lob. Krupa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowik verovert de bal door een tackle van achteren. Laskowik probeert naar een medespeler te passen. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej draait met de bal, schiet en ... Wernecki bokst de bal weg.

6e minuut.
Dąbkowski met een sublieme pass. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej passt de bal in één keer door. Laskowik rent richting de bal. Laskowik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kurnatowski onderschept slim de pass. Kurnatowski passt de bal zonder na te denken. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem schiet op doel. Fydrych probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski geeft een hoge lob. Kurnatowski is nu in balbezit. Kurnatowski geeft de bal voor. van Fessem krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tyczka geeft de bal voor. Kurnatowski speelt de bal door. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem draait met de bal, schiet en ... Matlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - F.C Żytnia 0:1

41e minuut.
Wańdoch rent richting de bal. Rudowski onderschept slim de pass. Rudowski geeft de bal voor. Krupa rent richting de bal. Krupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - F.C Żytnia 0:2

41e minuut.
Gryciuk speelt de bal door. Daar is Laskowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Fessem verovert de bal door een tackle van achteren. van Fessem draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - F.C Żytnia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEŁM ŚLĄSKI 53%, F.C Żytnia 47%.
FC CHEŁM ŚLĄSKI - F.C Żytnia 0:3

48e minuut.
Krupa passt de bal in één keer door. Kurnatowski is nu in balbezit. Kurnatowski passt de bal met de wreef. Daar is van Fessem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Fessem schiet op doel. Matlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyszanowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - F.C Żytnia 0:4

63e minuut.
Gwalbert komt het veld opgelopen. Pielesiak komt het veld opgelopen. Suchomski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Wańdoch met de inworp. Dąbkowski speelt de bal door. Kurnatowski met een sublieme pass. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - F.C Żytnia 0:5

68e minuut.
Gęborski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Liturgista met een snelle inworp. Gryciuk rent richting de bal. Gryciuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Solla komt het veld opgelopen. Kohut komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudowski met een snelle inworp. Tyczka rent richting de bal. Tyczka geeft een hoge lob. Pielesiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEŁM ŚLĄSKI 48%, F.C Żytnia 52%.
FC CHEŁM ŚLĄSKI - F.C Żytnia 0:5