Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLS Iskra Iskrzynia AC Pancerniki
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 16.9
excellent Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
van Mele onderschept slim de pass. van Mele geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mętel de bal. Meier rent richting de bal. Meier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawko is nu in balbezit. van Mele verovert de bal door een tackle van achteren. Meier is nu in balbezit. Meier haalt uit met een fantastische trap. Kurański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mętel heeft problemen om de bal te vangen. Vuorisalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorisalmi haalt uit met een fantastische trap. Kurański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
van Mele probeert naar een medespeler te passen. Johanovský rent richting de bal. Johanovský speelt de bal door. Vuorisalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorisalmi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 1:0

14e minuut.
Saarimäki verovert de bal door een tackle van achteren. Saarimäki speelt de bal door. Vuorisalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mele is nu in balbezit. van Mele geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 2:0

17e minuut.
Daar is Skonieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Mele onderschept slim de pass. van Mele passt de bal met de wreef. Vuorisalmi rent richting de bal. Vuorisalmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurański trapt de bal weg van het doel. van Mele is nu in balbezit. van Mele schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
van Mele passt de bal zonder na te denken. Vuorisalmi met een sublieme pass. Meier is nu in balbezit. Meier schiet op doel. Kurański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 3:0

29e minuut.
Meier geeft de bal voor. Vuorisalmi rent richting de bal. Vuorisalmi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mętel de bal onder controle te krijgen. Kurański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 4:0

30e minuut.
van Mele rent richting de bal. Vuorisalmi rent richting de bal. Vuorisalmi speelt de bal door. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 5:0

32e minuut.
Hemmi met de inworp. Klungelig pakt Johanovský de bal. Johanovský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vuorisalmi de bal. Vuorisalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 6:0

33e minuut.
Udrea passt de bal met de wreef. Vuorisalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorisalmi passt de bal zonder na te denken. Meier rent richting de bal. Meier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vuorisalmi is nu in balbezit. Vuorisalmi passt de bal zonder na te denken. Daar is Suchomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meier rent richting de bal. Meier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mętel de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Udrea neemt de hoekschop. Vuorisalmi kopt de bal weg. Daar is van Mele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meier is nu in balbezit. Meier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Meier rent richting de bal. Meier passt de bal zonder na te denken. Daar is Vuorisalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mętel rent richting de bal. van Mele geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 7:0

40e minuut.
Sieniawski rent richting de bal. Vuorisalmi onderschept slim de pass. Vuorisalmi met een sublieme pass. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Johanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanovský geeft de bal voor. Skonieczka kopt de bal weg. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier schiet op doel. Kurański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sieniawski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udrea met de inworp. Vuorisalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorisalmi geeft een hoge lob. Kurański bokst de bal weg. Meier is nu in balbezit. Meier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLS Iskra Iskrzynia 31%, AC Pancerniki 69%.
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 8:0

46e minuut.
Hemmi probeert de bal aan de voet te houden. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak passt de bal zonder na te denken. Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczek draait met de bal, schiet en ... Gorącawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 8:1

54e minuut.
Daar is Việt Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Mele is nu in balbezit. van Mele passt de bal zonder na te denken. Meier is nu in balbezit. Meier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 9:1

56e minuut.
Hemmi geeft een hoge lob. Suchomski rent richting de bal. Meier onderschept slim de pass. Meier draait met de bal, schiet en ... Kurański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 10:1

62e minuut.
Suchomski speelt de bal door. van Mele speelt de bal door. Meier rent richting de bal. Meier haalt uit met een fantastische trap. Kurański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 11:1

63e minuut.
Brzęczek is nu in balbezit. Brzęczek probeert naar een medespeler te passen. Sawko bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier is nu in balbezit. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu passt de bal zonder na te denken. Meier is nu in balbezit. Meier haalt uit met een fantastische trap. Suchomski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vuorisalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorisalmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
van Mele rent richting de bal. van Mele geeft een hoge lob. Suchomski kopt de bal weg. van Mele is nu in balbezit. van Mele geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gorącawoda trapt de bal weg van het doel. Sawko kopt de bal weg. Sieniawski heeft problemen om de bal te vangen. van Mele rent richting de bal. van Mele geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
van Mele rent richting de bal. Sieniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Sieniawski met een sublieme pass. Klungelig pakt Vuorisalmi de bal. Vuorisalmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Jaranowski probeert naar een medespeler te passen. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier verovert de bal door een tackle van achteren. Meier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLS Iskra Iskrzynia 39%, AC Pancerniki 61%.
KLS Iskra Iskrzynia - AC Pancerniki 12:1