Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gimpex FC KS Skarpetki
Testowo Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen average


4e minuut.
Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kret onderschept slim de pass. Kret met een sublieme pass. Jańczak is nu in balbezit. Jańczak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Łaszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak rent richting de bal. Łaszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszczewski schiet op doel. Frontczek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Potrzebowski rent richting de bal. Taranowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Taranowicz geeft een hoge lob. Jańczak is nu in balbezit. Jańczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KS Skarpetki 1:0

33e minuut.
Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszczewski passt de bal in één keer door. Daar is Jańczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jańczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret geeft een lange en hoge pass. Taranowicz is nu in balbezit. Łaszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszczewski geeft een hoge lob. Frontczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Szandarowski passt de bal met de wreef. Łaszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski is nu in balbezit. Łaszczewski onderschept slim de pass. Łaszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KS Skarpetki 2:0

45e minuut.
Kura geeft de bal voor. Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KS Skarpetki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimpex FC 40%, KS Skarpetki 60%.
Gimpex FC - KS Skarpetki 3:0

51e minuut.
Lipski rent richting de bal. Łaszczewski onderschept slim de pass. Łaszczewski probeert naar een medespeler te passen. Jańczak is nu in balbezit. Jańczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimpex FC - KS Skarpetki 4:0

63e minuut.
Szupin verovert de bal door een tackle van achteren. Szupin probeert naar een medespeler te passen. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszczewski onderschept slim de pass. Łaszczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boruciński trapt de bal weg van het doel. Faron kopt de bal weg. Zientara is nu in balbezit. Zientara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Niciński passt de bal met de wreef. Płyta geeft de bal voor. Faron kopt de bal weg. Niciński rent richting de bal. Niciński draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimpex FC 40%, KS Skarpetki 60%.
Gimpex FC - KS Skarpetki 4:0