Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ujeścisko Fc Mordownia Czachówek
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz met een sublieme pass. Najdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Najdecki schiet op doel. Grabarek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Wieszczycki kan de bal niet met de borst controleren. Wieszczycki geeft een hoge lob. Kubizna is nu in balbezit. Kubizna schiet op doel. Fina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Mordownia Czachówek 0:1

21e minuut.
Pikuś rent richting de bal. Wieszczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Wieszczycki met een sublieme pass. Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna haalt uit met een fantastische trap. Fina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

31e minuut.
Wieszczycki geeft een hoge lob. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski met een sublieme pass. Kubizna is nu in balbezit. Kubizna haalt uit met een fantastische trap. Fina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Mordownia Czachówek 0:2

37e minuut.
Grzmot is nu in balbezit. Grzmot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gortatowski de bal. Pikuś is nu in balbezit. Pikuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kurzaj is nu in balbezit. Michalczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczewski passt de bal in één keer door. Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ujeścisko Fc 41%, Mordownia Czachówek 59%.
Ujeścisko Fc - Mordownia Czachówek 0:2

49e minuut.
Grabarek met een sublieme pass. Najdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Najdecki schiet op doel. Klungelig pakt Pikuś de bal. Pikuś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Mordownia Czachówek 1:2

57e minuut.
Najdecki onderschept slim de pass. Najdecki speelt de bal door. Pikuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuś haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Wieszczycki onderschept slim de pass. Michalczewski is nu in balbezit. Skalski rent richting de bal. Michalczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczewski geeft de bal voor. Fina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Płaza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Kubizna rent richting de bal. Kubizna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Płaza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czyrko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ujeścisko Fc 38%, Mordownia Czachówek 62%.
Ujeścisko Fc - Mordownia Czachówek 1:2