Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Sadło Bleeeeeeeee
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Żyluk heeft problemen om de bal te vangen. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda probeert naar een medespeler te passen. Uznański is nu in balbezit. Uznański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Rabenda de bal. Żyluk is nu in balbezit. Uznański verovert de bal door een tackle van achteren. Uznański draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Derwan de bal. Zaorski bokst de bal weg.

11e minuut.
Szudrowicz rent richting de bal. Szudrowicz geeft een hoge lob. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki draait met de bal, schiet en ... Piskorz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zaorski met een harde bal richting middenveld. Boniek kopt de bal weg. Kolski is nu in balbezit. Szudrowicz rent richting de bal. Szudrowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Bimbrowski de bal. Bimbrowski passt de bal met de wreef. Bizacki is nu in balbezit. Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Sadło 53%, Bleeeeeeeee 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wielkie Sadło - Bleeeeeeeee 0:0

69e minuut.
Albrecht is nu in balbezit. Albrecht geeft een hoge lob. Bimbrowski heeft problemen om de bal te vangen. Uznański rent richting de bal. Uznański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lancelowski rent richting de bal. Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz geeft een hoge lob. Kolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lancelowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaowocny is nu in balbezit. Zaowocny geeft een hoge lob. Uznański heeft problemen om de bal te vangen. Uznański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bimbrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski speelt de bal door. Żyluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Uznański verovert de bal door een tackle van achteren. Uznański schiet op doel. Zaorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uznański bereikt de bal nog maar net als eerste. Uznański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Sadło 49%, Bleeeeeeeee 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wielkie Sadło - Bleeeeeeeee 0:0