Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kamionna SANDECJA N.S
Normal Tactiek JANUSZ
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 37
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello verovert de bal door een tackle van achteren. Appello speelt de bal door. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamionna - SANDECJA N.S 0:1

10e minuut.
Appello is nu in balbezit. Appello passt de bal met de wreef. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu schiet op doel. Bireta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamionna - SANDECJA N.S 0:2

15e minuut.
Rędzina geeft een hoge lob. Oleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. van Assel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Assel krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Bumbescu de bal. Bumbescu probeert naar een medespeler te passen. Pirovano speelt de bal door. Appello rent richting de bal. Appello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pirovano met een sublieme pass. Appello rent richting de bal. Bumbescu rent richting de bal. Appello rent richting de bal. Appello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamionna - SANDECJA N.S 0:3

35e minuut.
Rędzina passt de bal in één keer door. Gwidon heeft problemen om de bal te vangen. Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello haalt uit met een fantastische trap. Bireta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamionna - SANDECJA N.S 0:4

37e minuut.
Bumbescu passt de bal in één keer door. Georges speelt de bal door. Ciumac is nu in balbezit. Ciumac probeert naar een medespeler te passen. Appello is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamionna - SANDECJA N.S 0:5

39e minuut.
Ciumac is nu in balbezit. Ciumac geeft een hoge lob. Appello kopt de bal weg. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kamionna 64%, SANDECJA N.S 36%.
FC Kamionna - SANDECJA N.S 0:5

61e minuut.
Mokrzycki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciumac met de inworp. Appello heeft problemen om de bal te vangen. Appello draait met de bal, schiet en ... Bireta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Capitán Prado probeert de bal aan de voet te houden. Wyszyński probeert naar een medespeler te passen. Georges met een sublieme pass. Appello heeft problemen om de bal te vangen. Appello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamionna - SANDECJA N.S 0:6

72e minuut.
Rędzina speelt de bal door. van Assel is nu in balbezit. van Assel geeft een hoge lob. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamionna - SANDECJA N.S 0:7

74e minuut.
Ciumac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumac passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki rent richting de bal. Appello verovert de bal door een tackle van achteren. Appello geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Appello onderschept slim de pass. Appello met een sublieme pass. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kool heeft problemen om de bal te vangen. Pirovano geeft een hoge lob. Ciumac is nu in balbezit. Ciumac speelt de bal door. Appello probeert naar een medespeler te passen. Bireta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bumbescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamionna - SANDECJA N.S 0:8

89e minuut.
Bumbescu geeft de bal voor. Appello rent richting de bal. Mokrzycki is nu in balbezit. Appello onderschept slim de pass. Appello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamionna - SANDECJA N.S 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kamionna 70%, SANDECJA N.S 30%.
FC Kamionna - SANDECJA N.S 0:9