Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool 1892 Patalachy FC
Attack Tactiek Super Def
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Yeboah is nu in balbezit. Yeboah geeft een lange en hoge pass. Chrysomallis rent richting de bal. Chrysomallis speelt de bal door. Zapiec geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... Cioară werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 1:0

6e minuut.
Koszora onderschept slim de pass. Rupčík is nu in balbezit. Rupčík geeft de bal voor. Mączyński heeft problemen om de bal te vangen. Zapiec geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 2:0

8e minuut.
Mahmudbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmudbəyov geeft een hoge lob. Pazura kopt de bal weg. Zapiec rent richting de bal. Zapiec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wollinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov geeft een hoge lob. Mouflouzelis is nu in balbezit. Mouflouzelis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 3:0

18e minuut.
Chrysomallis speelt de bal door. Mączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov onderschept slim de pass. Mahmudbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 4:0

20e minuut.
Mouflouzelis is nu in balbezit. Mouflouzelis passt de bal zonder na te denken. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 5:0

22e minuut.
Wollinger passt de bal zonder na te denken. Mahmudbəyov kan de bal niet met de borst controleren. Zapiec probeert naar een medespeler te passen. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szarniak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wollinger met een snelle inworp. Ambrozio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mahmudbəyov kan de bal niet met de borst controleren. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 6:0

36e minuut.
Mouflouzelis geeft de bal voor. Klungelig pakt Peñafiel de bal. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Arapoglou geeft een hoge lob. Daar is Mahmudbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mahmudbəyov rent richting de bal. Zapiec rent richting de bal. Zapiec passt de bal met de wreef. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 7:0

41e minuut.
Ambrozio passt de bal zonder na te denken. Zapiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapiec met een sublieme pass. Daar is Mahmudbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 1892 17%, Patalachy FC 83%.
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 8:0

58e minuut.
Ambrozio verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrozio geeft de bal voor. Mahmudbəyov kopt de bal weg. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Cioară bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 9:0

61e minuut.
Ševců kopt de bal weg. Zapiec is nu in balbezit. Zapiec passt de bal met de wreef. Santiago is nu in balbezit. Santiago schiet op doel. Cioară probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 10:0

66e minuut.
Daar is Mączyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollinger rent richting de bal. Wollinger geeft een hoge lob. Santiago springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 11:0

70e minuut.
Pieczynga bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago geeft de bal voor. Mahmudbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap. Cioară verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wollinger neemt de hoekschop. Mahmudbəyov kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wollinger verovert de bal door een tackle van achteren. Wollinger speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Mączyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollinger geeft een hoge lob. Santiago springt en kopt de bal. Cioară maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zapiec geeft een lange en hoge pass. Daar is Szarniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov schiet op doel. Cioară probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 12:0

83e minuut.
Zapiec onderschept slim de pass. Zapiec met een sublieme pass. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 1892 33%, Patalachy FC 67%.
FC Liverpool 1892 - Patalachy FC 13:0